שיתוף תיקיות OUTLOOK

smile2life

New member
שיתוף תיקיות OUTLOOK

שלום לכולם ונעים מאוד, איני מומחה IT ולא מייתמר להיות. אך בהחלט חושב שאבין מהר אם תסבירו לי לאט. אני מתנדב במועצה הלאומית להתנדבות בישראל, שמשמשת כפדרציית ארגוני ומיזמי התנדבות ישראלים. במשרד יש רשת של כ5-6 מחשבים העובדים ברשת. אחד המחשבי םמשמש כמחשב ראשי ותיקיות הOUTLOOK שלו משותפות עם שאר המחשביםבאמצעות אפליקציה בשם OLFODERS יישומון שהותקן לפני שהגעתי למשרד. מאחר ובזמן האחרון טכנאי המחשבים שלנו נעלם והמשרד נשען על המידע המשותף באאוטלוק. שאלותיי הן: 1. האם נראה לכם כי הפתרון שהעליתי אפשרי - איני מכיר את הEXCHANGE בכלל 2. היכן ניתן ללמוד על הנושא? ניסיתי לגגל אך לא מצאתי מדריכים ברורים בנושא. 3. האם יש אפליקציה חינמית העושה את העבודה? תודה למשיבים

פוֹלי

New member
שאלה קלה...

למה מתכוון המשורר בסעיף 1? אני לא מוצאת שם שום פיתרון שהעלית. אתה אומר שהיישומון הנ"ל עובד ומותקן עוד מלפני שהגעת לשם, אם כך מה השאלה? הוא עובד כמו שצריך או לא? איזה פיתרון בדיוק אתה מחפש? האם כרגע זה עובד מול שרת exchange או מול תיבת דוא"ל אצל ספקית אינטרנט? ממה שכתבת אני מבינה שאתה לא מבין ב exchange אבל לא יכולה להסיק אם מותקן לך שרת כזה או לא. תנסה לנסח ולהסביר את עצמך מחדש - מה בדיוק אתה צריך, כמה תיבות פעילות? האם אתה נדרש שיהיה שיתוף מלא בין תיקיות האאוטלוק?

smile2life

New member
נתקלתי בתופעה

כאשר אני מתקין את היישומון הזה על מחשבים אחרים יש ג'יבריש, גם השרת מאבד מידי פעם את התקשורת עם המחשבים האחרים והאדם שהתקין ומכיר את הOLFOLDERS בכלל נמצא עכשיו בטיול ארוך בברזיל או איזה מקום שכוח אל אחר.

פוֹלי

New member
תשמע

קצת קשה לי להבין מה רמת הידע שלך ברשתות, אבל על פניו נשמע כי אתה מנסה ללמוד נהיגה תוך כדי נסיעה. אם אני צודקת - אני ממליצה לך להזמין איש מקצוע שיטפל בבעיות. אם אני טועה - תנסח יותר טוב את השאלות ותן יותר פרטים, איזה סביבה? איזה שרת? מה מותקן עליו (server)? יש הודעות שגיאה? נכון לרגע זה קשה לענות לך מחוסר בפרטים. פולי.

smile2life

New member
צודקת פולי

אני מנסה ללמוד תוך כדי עבודה... האמת שקבעתי עם מנהל רשתות כדי שהוא ישבור את הראש.

למעלה