שיתוף קבצים

d.r.-rock

New member
אמממ כולן מלאות וירוסים ופוגעות

בזכויות היוצרים אבל אם את בכל זאת מתעקשת לדעתי קאזא היא השולטת כרגע Kazaa
מיוזיק.

™chester

New member
שתי טעויות

לקאזה מנגנון סינון קבצים מסוג זה והוא לא פוגע בזכויות יוצרים, קאזה מאפשרת למשתמשים להחליף קבצים בינם, זה שהקבצים האלה בם גם שירים בין השאר זה לא אומר שקאזה פוגעת זכויות היוצרים.

inigo

New member
וטעות נוספת.

באודיוגלקסי, לא ניתן לקבל וירוסים. בקאזה הרי ניתן להוריד גם תוכנות, ולכן קובץ exe כלשהו יכול לרדת לך וכשתקליק עליו , אתה עלול להפעיל את הוירוס. באודיו ניתן לקבל רק קבצים עם סיומת mp3 ולכן אין את אותה סכנה.

inigo

New member
ועוד....בקשר לשאלה המקורית...

אני הייתי ממליץ על אודיוגלקסי ,בעיקר כיון שיש לה את מס´ המשתמשים הרב ביותר, ובעקבות כך גם מאגר שירים ישראליים רב יותר. איניגו.

איך תקרא לזה אם לא פגיעה בזכויות

יוצרים? תן לי שם אחר אני ישקול ואלי אפילו יקבל תזכור מה השם צריך לתאר הורדה ושיתוף של שירים בדרך שדרכה האומן לא מרוויח דבר - פירטיות הפצה של מיליוני שירים ברשת ובכך מציאת תחליף לדיסקים (מנקודת מבט של גולש : אני מקבל כאן בחינם למה שאני יקנה את הדיסק במחיר מלא ) זה נראה לי מספיק תגדיר לי את זה בבקשה אם תמצא הגדרה שתספק אותי אני ישקול ואלי אפילו יתחיל להשתמש בה

צודק !!!!!

שוב בפעם המאה שאני כותבת את זה למה לנו להיות מושפעים מתעשיית המוזיקה? כל חתיכת מתכת עולה 90 שקל... וחוץ מזהגם אם אתה משתמש באודיוגלקסי אתה פוגע בזכויות יוצרים כי ממילא אתה מוריד את השיר ולא קונה את הדיסק !!! שבדרך כלל כל דיסק שקונים הוא פיראטי שלא נדבר על זכויות היוצרים כאן... טוב למרות שזאת הפעם המאה שאני כותבת את זה לא חשוב באיזה גיל אתה אתה עדיין מפחד התעשיית העולם שוקולית

™chester

New member
אם את לא יודעת

באודיו גלאקסי יש סינון של ירים מסויימים עקב זכויות יוצרים. שימי לב

סליחה?

אתה מבין שכשאתה מוריד את השירים האומנם אתה מגלה זמרים שלא הכרת ועוד .... אבל חשבת פעם כמה מוציא זמר כדיי להוציא דיסק? אני חשבתי ומצאתי שלא חשוב כמה התוכנה מסננת זכויות יוצרים היא עדיין לא תקינה! תחשוב שנגיד זמר הוציא 20,000 עותקים של הדיסק שלו ותוך חודש בערך השוק מוצף ב-30,000 דיסקים פיראטים!!!!! נ.ב. אני האומנם מורידה שירים כי אני לא אקנה חתיכת מתכת שעולה 90 שקל עד שתעשיית המוזיקה לא תוריד קצת את המכירים אני מעדיפה להוריד ולפגוע בזכויות יוצרים אם זה מה שצריך לעשות כדיי ששוק המוזיקה בעולם יתחשב קצת באנשים שקונים את הדיסקים ויוריד מכירים!@! שוקולית

פגיעה בזכויות יוצרים זה נכון... אבל

נקודת המבט שאני מציג פה - לא משקפת את דעתי בלבד, אלא את גדולי ומובילי דעת הקהל בעולם בתעשיית המוזיקה : כאשר אמן מוציא דיסק - המטרה של הדיסק היא לא יצירת מקור הכנסה לאמן, (אע"פ שהאמן כן מרוויח מהדיסק), אלא הבאת קהל היעד - האנשים ששומעים את היצירה לבוא להופעות. אמן שלא מופיע - אין לו זכות קיום בעולם המוזיקה. בהתחשב בכך שכאשר אמן מוציא דיסק, מתחלקים בזה (מלבד האמן) גם : המעצב של העטיפה יצרן הנייר של העטיפה יצרן הקופסא חברת התקליטים (שכפול, הפצה, העתקה) היבואן המשווק הרשת חנויות המוכר בחנות. לאור זאת, נגבים פערי תיווך עצומים, לפעמים עד כדי 10,000 % מעלות הייצור של הדיסק. הרווח של האמן הינו אחוזים בודדים. לעומת זאת, מהופעות לאמן יש הכנסה גבוהה בהרבה. לכן, הפגיעה בזכויות היוצרים על ידי הפצת המוזיקה חינם בין הגולשים הפרטיים, מביאה להגדלת כמות האנשים שנחשפת לאמן, למוזיקה ולדיסק. תרצו או לא תרצו, תודו או לא תודו, בארה"ב ובאירופה, מאז הנאפסטר ויורשיה עלתה כמות הקהל המגיע להופעות, ודווקא אצל האמנים הפחות מוכרים מיכרת עלייה גדולה יותר.

first noga

New member
צודק

דוגמא טובה מאוד הוא השיר Because I Got High שכולם מכירים היטב. הוא קיבל הכרה לאחר שעלה על הרשת בנאפסטר. עד אז הזמר היה אלמוני. יש הרבה צדדים חיוביים בהורדות שירים מהרשת

תלוי בסוג הקבצים....

MP3 - אודיו גלאקסי לדעתי הכי טוב, מכיל את הכי הרבה שירים. קבצים, משחקים, סרטים, קליפים - אני אישית מעדיף את קאזה, אבל מורפאוס לא רק בכלל.

למעלה