שיתוף פעולה פורה

MABAlayla

New member
שיתוף פעולה פורה

טוב, לכל מי שמכיר אותי ואפילו ראה הודעות שלי לאחרונה כאן מבין שאני מחפש בונה אתרים, ויותר מזה בניית אתרים רבים, כרגע יש 3 בקנה. העניין הוא שאני מחפש דרך חדשה להפרות את עולם העסקים שלי יחד עם בניית אתרים, בלי שום קשר לאתרים שאני עומד לבנות ואשלם עליהם אני מעוניין להתחיל שת"פ פורה עם חברת בניית אתרים, כלומר אני אקדם לחברת בניית אתרים את האתרים שהם בונים ללקוחות ונתחלק באחוזים שנחליט. למי שזה נשמע מעניין והיה רוצה להגיד בחברה שלו שמתעסק גם בקידום אתרים אשמח לדבר יותר בנושא. תודה ובהצלחה

RoyceGracie

New member
בדרך כלל מי שיודע לבנות יודע גם לעשות את רוב

העבודה של המקדם... בטח שבפן התיכנותי- אופטימיזציה לגוגל, ואז מה שנשאר זה לעבוד על להביא קישורים...

danielee

New member
לא רק שיודע..אמור לדעת:)

אני לא חושב ששיתוף פעולה כזה יכול להצליח. אתה קצת לא ברור תגיד לי אם אני טועה: אתה מעוניין למצוא חברה שאיתה תעבוד על בניית האתרים שלך בתשלום כמובן. ואתה רוצה לעבוד עם חברה מסויימת כפרילאנסר על עבודות קידום. למה שלא פשוט תצטרף לחברת קידום אתרים (במידה ויש לך מה להראות) או לחברת בניית אתרים בתור מקדם. אתה לא תמצא פה אנשים שיכולים לעשות את זה בעצמם (ואני מדבר על בוני אתרים) כפי שאמרו לך בהודעה שמעלי שיסכימו לשיתוף פעולה כזה הם מפסידים כסף. קידום אתרים היום כבר לא הכי מסובך ללמידה ולכן הוא קיים כמעט בכל בונה אתרים שקצת חפר במקורות המידע על התחום. שוב זה לא הופך אותו למומחה אבל זה יש לו ידע בסיסי . הערה קטנה: עושה רושם שאתה רוצה לערבב בין נושא בניית האתר בתשלום לבין הקידום וזה לא נשמע מפתה. שיהיה בהצלחה.

MABAlayla

New member
זה כל כך לא נכון סטטיסטית שזה לא ייאמן

אולי אמור לדעת אבל זה לא קורה בשטח, הרעיון שלי היה (לפני ששחטתם אותי) לשתף פעולה עם חברת לבניית אתרים שלא מתמחה או לא זמינה לשעות קידום חודשיות כך שהחברה מתמחה במשהו אחד ועדיין נותנת שירותים של קידום עם שותף או פרילנסר או לא משנה איך מסכימים שזה ייחתם. הרעיון הכללי לשתף פעולה ומוחות למען שתי מטרות. אני מוכן לחתום שלפחות 30 אחוז (מינימום) של לקוחות של בוני אתרים מפסידים קידום כי בוני האתרים לא יכולים להתחייב לשעות קידום מטורפות כמו שאני לא מתחייב לבנות אתר למרות שאני יודע לבנות אתר (כמובן templates ולא משהו מעוצב כמו שצריך.) "לערבב בין נושא בניית האתר בתשלום לבין הקידום" אין לי מושג למה התכוונת, ואני אשמח לענות כי אני לא מעוניין ל"ערבב" שום דבר עם שום דבר כרגע.

danielee

New member
אוקי נתחיל

שים לב לדברים שלך אני מתחיל בכוונה מהסוף... באת ודיברת על כך שאתה רוצה להקים 3 אתרים ..ואני ובטח עוד אנשים לא הבינו איך זה קשור לכך שאתה רוצה להיות כפרילאנסר שעובד בשתפ כלשהו עם חברה לבניית אתרים. אני מקווה שעכשיו הבנת את נושא העירבוביה. הלאה.. כבונה אתרים אני יכול לספר לך איך זה הולך. אתה רוצה לעבוד כמקדם אתרים בחברה לבניית אתרים אז תעבוד, אל תיצור את זה כמעיין שת"פ. תאמין לי שבעל החברה לא ירצה להתחלק איתך יותר מדי ברווחים. שוב, מי שמשלם לי על קידום גם מקבל קידום. זה נקרא גם אולי אמינות. מן הסתם לקוח שמשלם עבור בניית האתר אני אעשה את הביצועים המקסימליים בבנייה על מנת לאפשר למנועי החיפוש לקלוט ולקדם את האתר בצורה טובה. אל תשכח שזהו אינטרס של הבונה - תיק העבודות. האופטימזציה הבסיסית צריכה להעשות גם ללא תשלום נוסף. מי שרוצה להתחיל לקדם את האתר שלו צריך ויכול לקחת מקדם אתרים בשביל זה וכל זה לאחר שבונה האתר עשה את המירב על מנת לספק אתר שאפשר להתחיל לעבוד איתו על קידום. ואני מעוניין לדעת גם איך החלטת שבונה אתרים "לא יכול להתחייב לשעות קידום" -הוא בונה אתרים ולא מקדם אתרים. לכן "בונה אתרים" לא מתחייב לשעות קידום אלא אם זה צויין בחוזה העבודה שלו. תאמין לי אף אחד לא יקח על עצמו פרוייקט עם התחייבות לתוצאות כשאין לו זמן לזה. ובשביל זה חברה לבניית אתרים מעסיקה גם מקדמי אתרים שפה אתה יכול להיכנס יופי לתמונה בתור עובד בחברה. אף אחד פה לא מנסה "לשחוט אותך" כדבריך. אני מנסה להציג לך כיצד הדברים נשמעים מהצד שלי בלבד ואף מציע לך פתרון אחר להצעתך. בהצלחה שיהיה לך:) דניאל.

תגובה

הלוואי שמה שאתה אומר היה נכון. כח אחד מומחה בתחומו. אולי בתחומים לא תחרותיים מס' הפעולות המצומצמות שמנית נכונות אולם בזירות תחרותיות יש עוד המון שיטות עבודה ובל נשכח שגם אם עשית הכל תמיד יש את העבודה של המתחרה שלך ולכן תמיד צריך להיות צעד אחד קדימה. בכל מקרה בהצלחה

Twitting

New member
טעות בידך

ידידי, רוב בוני האתרים לא מבינים בקידום אתרים.... זה שמתכנת יודע לבנות אתר לא הופך אותו למבין בקידום אתרים!

duel

New member
שיתוף פעולה

זה מעניין אך זה צריך להיות הדדי. אני אשמח לבנות אתרים ללקוחות שהגיעו אליך ובמקביל להפנות אליך לקוחות שהגיעו אליי. אני אמנם באמצע קורס SEO עדכני כי את מרבית נושאי הקידום אני עושה בעצמי אך הביקוש בהחלט עצום ועוד זוג ידיים רק יעצימו את יכולותיי. הכדור חוזר למגרש שלך.

למעלה