שיתוף לסופ"ש

taltaal

New member
שיתוף לסופ"ש

טוב אני חייבת קודם כל להגיד שברגע שקראתי את זה זה העלה לי כל כך הרבה סיפורים בראש, ביליתי כל כך הרבה בלהיות בשדות תעופה בלחכות לבחור ולנסוע לבחור ככה שיש בידי לא מעט תלונות אבל גם קצת תשבוחות,
כתבה שפורסמה היום באתר mako : שמדברת על זוג הולנדים שעברו לדבריהם בדיקה בטחונית לא נאותה בשדה תעופה עובדה,
מצד אחד הראש אומר איזה סיבה יש למאבטחים לעשות דבר כזה ללא סיבה
מצד שני הראש יודע שהמאבטחים לא באמת צריכים סיבה לעשות דבר כזה.

חבר שלי הוא כנראה לא אחד האוהדים הכי גדולים של הבטחון הישראלי בשדה תעופה, לא הבודקים הבטחונים בסכיפהול עם תחקיר שב"כ ולא אלה בנתב"ג.

למקרה שהקישור לא יעבוד: http://www.mako.co.il/travel-news/i...c31004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=565984153

מלפפiן

New member
קראתי את זה בווינט,

גועל נפש של התנהגות. בן זוגך הוא לא היחיד. האמת, לא מכירה מישהו עם בן או בת זוג זר/ זרה שלא נתקל ביחס משפיל, ותחקיר בטחוני מזעזע וחסר פרופורציות, והכל כמובן בשם הביטחון. בני זוגנו ימשיכו להגיע בגללנו, אבל סתם תיירים שבאים לישראל? הם פשוט יעשו x גדול על המדינה כולה, וידאגו להפיץ את חוויותיהם בניכר, פשוט חבל.

FalseFlat

New member
סופש: ביקורות סרטים ARGO + SKYFALL

אני ארשום משפט על כל סרט
ARGO - סרט טוב ללא ספק אבל מאד קיטשי ומאד מאד אמריקאי, על השבי של השגרירים האמריקאים באיראן בשנות ה80.
SKYFALL - אני ממש אהבתי את הבונד האחרונים אבל מזה טיפה התאכזבתי, סרט מאד מוזר ונמרח כמו גומי, סצינות לא קשורות לכלום, מזל שחוויאר בארדם לגמרי הציל את הסרט, אחד השחקנים !

בקרוב ביקורונת על THE MASTER.

taltaal

New member
אם בסרטים עסקינן

סקייפול אהבתי ממש, בתור מכורה לסרטי בונד, לראות מאיפה הם הגיעו מהסרט הראשון עד עכשיו, ושלא נדבר על השיר המדהים של אדל.

סרט נוסף, לינקולן, על האיש והאגדה, סרט של שעתיים ועשרים דקות, בן הזוג ואני היינו רתוקים למסך בתור אנשים שאוהבים את ההיסטוריה האמריקאית, מי שלא כל כך בעיניינים כאלה לא יודעת מה ימצא בסרט.

FalseFlat

New member
השיר של אדל

בפתיחה המדהימה הזו היה באמת יצירת מופת
כשהוא ברדיו הוא סתם מעצבן :)
להוסיף לרשימה - לינקולן.

למעלה