שיתוף לגבי חלימה

kung fu

New member
שיתוף לגבי חלימה

כבר לפני כחודש, עצרתי את כל ההתעסקות שלי בחלימה, בעקבות זמן ממושך של פעילות מאורגנת עם יצורים לא אורגניים. (לא מתכוונת לפרט על כך). משערת שאחזור לזה מתישהו. האם אתם עוסקים כרגע בחלימה? במידה ואתם לא עוסקים בחלימה, אז למה? יש לכם משהו לספר על ההתקדמות שלכם בחלימה?

L i z a r d

New member
בלילה האחרון הייתי בחלימה קצרה

נכנסתי לגוף החולם, הוא מאוד מאוד שמח....

L i z a r d

New member
גם הלילה.

גוף החלום נבנה ומתפתח. מישהו פה בונה את גוף החלימה שלו? באילו דרכים אתם עושים את זה?

The Warrior

New member
לא עוסק בחלימה

שאלת למה, פשוט כי לא התקדמתי. זה היה ממזמן, ואז הזנחתי את הענין. חיפשתי יותר את תפקידי בחיים, ודרך הלוחמים התאימה לי מאד. הייתי הולך מעיר לעיר (ומוותר על הרכבת), כך שתהיה לי אפשרות לתרגל את ההליכה המיוחדת. מהר מאד למדתי לעצור את הדיאלוג הפנימי (תרגמתי מאנגלית
, קוראים לזה ככה?), והייתי הולך רק בשביל ללכת. תמיד שאפתי להכיר את גוף החלימה, ע"מ שאוכל להיות בשני מקומות בו זמנית, אך איכשהו אבדתי את החוט לענין הזה. התודאתי ליצורים לא אורגניים דוקא לא באמצעות חלימה, ולמדתי לגרש אותם, ואפילו להשמיד אותם. אני באמת מתפלא מה חיפשת אצלם... אני מעונין באמת לשמוע, אם משהו פה יודע לנצל את גוף החלימה שלו, מה עובר עליו. תאור. אני לא כ"כ מחובר כעת לקריאת הספרים, כך שלא אחזור על החומר. אני מעונין יותר בעדות. בתודה לכל מי שנמצא כאן,

למעלה