שיתוף, ככה מהאמצע...

gלולוגית

New member
שיתוף, ככה מהאמצע...

מהאמצע כי אני מתחילה מנקודת זמן מסויימת בלי ללכת יותר מידי אחורה, בנתיים... לפני שעתיים נגמר לי היום הולדת. שלושים ושתיים. כשחזרתי הביתה מהיום הכי ארוך בשבוע שלי (יום ראשון) בן זוגי היקר הכין לי מתנה... מיוחדת. כשפיניתי את הבית של אמא, אחד הקטעים הקשים היה התמונות. ישבתי שם לבד, כחמש שעות, ועברתי על יותר מעשרת אלפים תמונות... של החיים של המשפחה שלי. והייתי צריכה להחליט, מה להשאיר, ומה לזרוק. והכנתי קופסאות לכל אחד מבני המשפחה, עם תמונות חייו וחלק מהמשפחתיות. אבל את רוב ההיסטוריה שמתי בארגז שלי, האחים שלי פחות סנטימנטלים. הארגז הזה שוכב כמה חודשים סגור בחדר. היום, בערב, חיכה לי אלבום, שבן זוגי הכין, עם תמונות מכל הזמנים, ושל כל האנשים, ו"שיכתב" את חיי לסיפור הומוריסטי לפי התמונות. חלק מהסיפור כמו קומיקס, וחלקו נורא מרגש, אבל התמונה האחרונה, היא של אמא, במחלה, וכתוב לידה: אני גאה בך, ילדה מוצלחת שלי! והנה שוב אני בוכה...
פעם שניה שהוא הופך יום הולדת עצוב לשמח. לפני שנה, אמא עשתה זאת, חודש וחצי לאחר הפרידה, היא באה ביום הולדת שלי, בחלום, וחיבקה... כל כך חזק, שהתעוררתי, ונשארתי עם החיבוק.
ועכשו, הוא מחבק, ומוסר את אהבתה... ואהבתו.

S u n n y 1

New member
ואוו, איזה צמרמורת...!

מקסים, מקסים....איזה דבר נפלא עשה בן זוגך עבורך, התרגשתי בשבילך... רוצה לאחל לך מזל-טוב
ושתמיד תזרח עליך השמש בשמחה
שיהיו לך הרבה רגעים נפלאים ומלאים באהבה

וואוו, גמני הצטמררתי ...

אשרייך שזכית בבן זוג כזה! וגם ... |מזל טוב|!!! שמחה 'לפגוש' אותך כאן ...

gitta

New member
מזל טוב ליום הולדתך ה-ל"ב ../images/Emo23.gif

ומזל טוב נוסף שזכית למלאך כזה השומר עלייך מקרוב והופך יום הולדת עצוב לשמח. מאחלת לך חיים מאושרים וארוכים עם המלאך שלך, וחיבוק
מגיטה.

מרגש

תודה ששיתפת. אשרייך על שזכית - בבן זוג מבין ואוהב וביכולת לחלום על אמך
.
והמשיכי להיות מחובקת.

o r i t 2 8

New member
../images/Emo46.gif אוף איתך...

את עושה לי צמרמורת.... כל כך יפה מצידו של בן זוגך.... כנראה שהוא רגיש לנושא שלך וזה כל כך חשוב... מאחלת לך מזל טוב ושכל יום הולדת שלך יהיה טוב יותר ושמח יותר מהקודם

לולי80

New member
מדהים

את ברת מזל!!! נשמע שבן זוגך מבין רגיש ואוהב אותך בצורה בלתי רגילה מזל טוב ליומולדת ....

gלולוגית

New member
תודה לכולכן ../images/Emo24.gif

אני אכן מבורכת, ואכן מעריכה אותו! ולכן - תודה על קבלת הפנים החמה, אתן עוד לא מכירות אותי, אבל בתור קוראת מהיום הראשון - אני מרגישה שאני מכירה אתכן. לא תמיד יכולה לכתוב, אבל הרבה חושבת עליכן, ושולחת, גם אם מרחוק, אהבה.
ג'לולוגית.

למעלה