שיתוף והתייעצות...
לא יודעת ממש מאיפה להתחיל, אני מקווה שאני אהיה ברורה
לפני שבערך שנה עזבתי את הבית (קד"צ ואח"כ צבא) עברתי המון, לטוב ולרע. התפתחתי, השתנתי... בשבילי יוגה, מדיטציה, מחשבה בוראת מציאות, הצהרות חיוביות.... כל הדברים האלה.... הם לא חלק מהחיים שלי, הם החיים|סלינק|שלי. אני רוצה להיות הילרית, אני רוצה לרפא... רוצה להגיע לחיים טהורים, הרמוניים, להפיץ אור. הרגשתי שכמעט הגעתי לשם, לאידאל הזה, מבחינה פיזית, נפשית... אבל רציתי יותר, יותר מדי... עוד קצת להטהר, להתנקות. יש ימים שאני לא אוכלת. כבר לא יודעת כ"כ מה אני רוצה. כבר יודעת שזה לא מה שהגוף שלי רוצה. מרגישה שאיבדתי לגמרי את הניצוץ הרוחני הזה, את הכמעט הרמוניה. כאילו "ניקיתי" גם אותו, ואני לא יודעת איך להחזיר... מאיפה... אני יודעת שאני גם במסגרת עכשיו שלא מאפשרת את החיים האידאלים שאני רוצה, וזה בסדר, כי זה שלב שאני מרגישה שאני רוצה לעבור, אבל אני מרגישה שגם מבפנים אני כבר לא מרגישה את זה... כאילו... מתחברת לזה אבל מרחוק, מתחברת, מסכימה, מאמינה, אבל לא מיישמת. טוב, עד לכאן השיתוף (סליחה על המגילה
) ועכשיו להתיעצות: קודם כל, אם זה קרה לעוד מישהו בעקבות השאיפה הזאת להרמוניה, אם כן (ובעצם גם אם לא..) מה עושים? איך חוזרים למסלול, איפה מוצאים שוב את הניצוץ הזה, שכמו שכבר כתבתי בהתחלה... זה החיים שלי... זה מה שאני רוצה... זה מה שאני חולמת...
לא יודעת ממש מאיפה להתחיל, אני מקווה שאני אהיה ברורה