שיתוף והתייעצות

DM fan

New member
שיתוף והתייעצות

היי בנות,
יש לי ילדה מקסימה בת 3 וקצת, שיש לה אבא ידוע, הוא מעורב בצורה מסויימת, רוצה רק זכויות, לא חובות... יותר מפריע מאשר עוזר אבל מצד שני הוא כאן לתמיד.
אני כל כך רוצה ילד נוסף, וכולם מסביבי בהיריון....ואני בת 38 + , ככה שאין לי הרבה זמן....
לא יודעת מה לעשות, להביא ילד לבד ? ואז תהיה לי ילדה אחת עם אבא מוכר ועוד ילד/ה בלי...
אני באמת מאוד רוצה, ומלבד הבעיה הנ"ל מאמינה שאסתדר, גם כלכלית וגם פיזית.

בשורה התחתונה

רק את יודעת אם לעשות עוד ילד.
האם יש לך כוח לגדל עוד ילד? אם כן - לכי על זה.
אם לא - ותרי.
זה שהאב מוכר או לא בעיני לא משמעותי

DM fan

New member
מרגישה שיש לי יכולת

אבל אני גם נורא רוצה זוגיות ומבינה שבגילי , ובסטטוס שלי, הסיכוי שלי למצוא אותה עם עוד ילד הוא נמוך נורא

כמו שאמרתי....

ההחלטה חייבת לבוא מתוכך. זה מול זה - מה חשוב יותר עבורך.
ביננו, לא נראה לי שלגברים אכפת אם יש לך ילד אחד או שניים. מה שמעניין אותם זה מה זה ידרוש מהם ואם את סקס טוב.
אבל אולי זו רק אני....

DM fan

New member
אכן כן

לצערי את צודקת... כלום חוץ מזה לא מעניין אותם

לדעתי ההיפך הוא הנכון בנוגע לזוגיות חדשה.

בסטטוס שלך היום את גם +1, וגם מתה ולחוצה להרחיב את המשפחה.... את באה כולך בלחץ לכל מחזר פוטנציאלי.
וגם לא כל פוטנציאלי מתאים לך... רווקים לא ישתגעו על הקונספט, ומי שכבר יש לו 3 ילדים משלו בסבב א' כנראה שגם לא..... לפחות לא בתור התחלה.

אם יהיה לך עוד ילד, כל הצורך הזה ירגע באופן ברור, ותוכלי לחפש אהבה שבאמת מתאימה לך ולא באה למלא את הפונקציה.
וגם ההיצע של הגברים הרלוונטים יגדל, פתאום כל הגרושים עם ה-2-3 ילדים יהפכו להיות פוטנציאל אדיר.

תשמעי, אני היום עומדת על סף גירושין, ויש לי 3 ילדים שאני מאושרת בהם.
ומאושרת במצב.
אני אמצא אהבה חדשה בלי כל הלחץ הזה של להביא ילדים ושעון ביולוגי. אוכל לחפש בנחת.... אוכל להיפרד בנחת גם מגבר ש"השקעתי בו" כבר שנה שנתיים אם אבין שזה לא עושה לי טוב.
הפוזיציה הזו רק משפרת את מצבי ומעלה את הסיכויים שלי למצוא את הגבר שבאמת רציתי כל השנים...

בתוך קונסטלציה כזו- בטח שתלכי על זה!!

אין דבר יותר גרוע מלהיות ילד יחיד, במיוחד במשפחה חד הורית...
החיים של ביתך יהיו לא פשוטים, ולהביא לה אח או אחות עכשיו זו מתנה אדירה ונדירה לכל החיים.

לגבי האב, את יכולה ללכת על הורות משותפת, אבל גם אז לאו דווקא יהיה איזון בין הילדים ומה שכל אחד מהם יקבל מהאבא שלו......

בתכל'ס , בחיים אף פעם אי אפשר להגיע לאיזון מושלם.
האיזון בין ילדייך יהיה שלשניהם יש אמא שאוהבת אותם ודואגת להם והם כולם משפחה אחת חמה.

למעלה