שיתוף ארוך

אנילה1

New member
פוצי, יש דרגות שונות של התמכרות.

יש המון אנשים ששותים אלכוהול ולא נעשים אלכוהוליסטים. כי אין להם רצפטורים לאכוהול. (מקומות שבהם האלכוהול יושב במוח). וכאילו המוח מרגיש שהוא חייב אלכוהול בשביל לחיות. אותו דבר לגבי עישון. לי זה היה קשה, ולך לא ולחברה אחרת שלי זה גם היה די קל והיא עישנה 2 חפיסות ליום. כל אחד והגוף שלו.

userit

New member
זהו אחד הדברים האמיתיים והיפים והכנ

זהו אחד הדברים היפים והכנים והמרגשים שקראתי באינטרנט. הפסקתי לעשן לפני כחמישה חודשים ואני כל כך מזדהה עם כל מילה שאת שכתבת.אפשר להבחין שאת אדם מ ק ס י ם !!!! את בעלת מודעות עצמית גבוהה מאוד!!! ואני יכולה להגיד לך מכל הלב שאת בעלת יכולות להצליח בכל אשר תבחרי!! אני מאמינה שאת - יכולה להפסיק לעשן אם תבחרי. ואני בטוחה שתדעי איך- את קלעת בול למטרה עלית על הבעיה ופתרת את ה"תעלומה" של העישון ובכלל אל מעבר לזה. כל מה שאנו עושים שעושה לנו רע- אנו עושים מכאב. יש לי כל כך הרבה להגיד לך אבל היריעה קצרה. אני הפסקתי לעשן ל ב ד!! לא צריך כלום, שום עזרה, אחרי ניתוח כזה שעשית מצאת את הדרך לפתור מהות ולא סתם להיגמל מהרגל רע ולהחליפו באחר!! אלא לפתור את הבעיה הבסיסית - הכאב הפנימי - באמת לעבוד על מה שכואב. אני מאוד מעריכה אותך - צריך להיות אדם ברמה גבוהה רוחנית ושיכלית בכדיי להפתח ככה ולהגיע לעומק של פתיחות גם בפני עצמך. אני מאחל לך רק טוב והאמיני שאת יכולה לעשול ה כ ל - כל מה שתרצי. הרשי לי להמליץ לך על הספרים שעזרו לי : לואיז היי - רפא את חייך ד"ר ואן דייר- קסם מעשי בחיי יום יום. מאחלת לך שחייך יהיו מלאים בקסם ובאהבה.האמיני - כי זה אפשרי.

אנילה1

New member
userit ברוך השבה. הספר שאני השתמשת

בו, היה משהו בנוסח איך להפסיק לעשן. ושם הוא מסביר את הכל מבחינה מדעית, ואת התהליכים של הגמילה. זה עזר לי להפסיק. לא ראיתי בהתמכרות משהו רוחני, אלא משהו פיזי לחלוטין.

מחזיקה לך אצבעות נטולות ניקוטין

גם אני הייתי מעשנת כבדה מגיל די צעיר, אבל בשנה האחרונה, מאז שכמה מהסובבים אותי חלו בסרטן החלטתי להפסיק. אני עדיין נאבקת ביצר הרע ולפעמים לא בהצלחה רבה, אבל הצלחתי להוריד את כמות הסגריות באופן משמעותי ועכשיו אני מעשנת סגריה ליום. השלב הבא - סיגריה פעם ביומיים וכו'. לא ניסתי מעולם מדבקות או היפנוזה, כי אני לא מאמינה בזה, אבל שיניתי את סוג הסיגריות לסיגריות פחות "טעימות"והאמת שזה די עוזר, בנוסף יעזור מאוד אם תורידי את צריכת הקפה (עוד התמכרות שלי) ותשתי הרבה מים (כי הרבה פעמים הסגריה, לפחות עבורי, היתה דרך לשמור על הגזרה ולא לאכול). שיהיה לך בהצלחה, ואם תרצי תמיכה לשעות "הקריז" - אני פה.

sovlanit

New member
אלת הנקמות,

תודה תודה תודה... בקשר ל"קריז"-לקחתי לתשומת ליבי. ראי -הוזהרת....חחחחחחחחחח איזה אדם נפלא את! בהצלחה בגמילה הטוטאלית ואל דאגה בקשר לגזרה...בפרט לא שלי!
טו בשבט שמח וכל טוב

Galit29

New member
סובלנית חייבת להוסיף לך

מהמקרה הפרטי שלי. קודם כל - את מרגישה שהעישון הוא דרך שלך להתמודד עם החיים..בסדר. זה לא מה שישבור אותנו. אני עישנתי במשך שנים קופסה ליום - הרבה לכל הדעות.היום אני מעשנת 3-4 סיגריות ליום וגם רק כשזה ממש נותן לי הנאה. אנחנו לפני טיפולי פוריות ורצוי שנפסיק לעשן לגמרי אבל אני הולכת צעד צעד. מה שאני עשיתי זה כל סיגריה שעישנתי פשוט רשמתי לי על דף, למה אני מעשנת אותה ולא פיספסתי שום סיגריה, לאט לאט ראיתי שהצורך שלי הולך וקטן כי אולי אני יכולה את הסיגריה של אחרי האוכל לדחות לארוחת הערב או את הסיגריה של הקפה עם החברים לדחות עוד קצת בקיצור ככה ירדתי בסיגריות. היום אני גם לא קונה קופסה אלא משנוררת ובתור אחת שהיו משנוררים ממנה, אני יודעת שזה מרגיז אז אני משתדלת לא לעשות זאת לאנשים אחרים. בהצלחה וגם אם תצטרכי לשאול שאלות או לקבל איזה תמיכה או חיזוק אני פה תמיד. בדיוק כמו שאת נמצאת תמיד בשביל כולנו פה.

sovlanit

New member
GALIT29,

תודה רבה רבה רבה רבה רבה... רעיונות נפלאים! בהצלחה לך בהפסקת העישון ויותר מכך בטיפולי הפוריות... חיבוק וחיזוק .

למעלה