שיתוף אמהות

שיתוף אמהות

בעקבות דיון כאן כמה אתן משתפות את האמהות שלכן במה שקורה בזוגיות שלכן? האם זה בריא לדעתכן לשתף אותן בזוגיות שלכן ??? וכמובן גם להיפך עד כמה אתן מעורבות בזוגיות הבנות שלכן ? עד כמה אתן יודעת על היחסים של הוריכן ???

../images/Emo141.gifשיתוף

משתפת את אמא בדברים בודדים בעיקר במה שנוגע לחילוקי דיעות שיש לי ולבעלי בנושא הילדים הפער הכי גדול ביננו.......... אין כאן בריא או לא לטעמי. זו הרגשה אישית סובייקטיבית. יש כאן אנשים ויחס שונה או הסתכלות שונה של כל אחד על הצד של זולתו.
יודעת על הזוגיות של הורי ידעתי גם כילדה אין סודות.
הבת עירבה אותי בעבר במקרים בודדים מעבר לזה אני לא חופרת לא מתערבת מה ששיך לה אינו שלי ולכן אין לי זכות וצורך להתערב. הם גרים אצלי ואני רואה מה שניתן לראות כלפי חוץ
לפני שנה היה משבר קשה ביניהם אני לוויתי את שניהם!!!!!!!! עד ההחלמה האיטית מאוד בקר טוב.

גם בתקופות שדיברנו - לא שיתפתי אותה

בזוגיות שלי. גם בגלל האוירה שספגתי בבית (לא היה שם מודל טוב לזוגיות)וגם בגלל גישתה של אמא שלי ליחסי מין ורומנטיקה ואהבה וגם בגלל שמעולם לא היתה בנינו תשתית של שיתוף בשום נושא.

beky1

New member
משתפת במידה מסויימת

משתדלת לא יותר מידי , אם זה יכול לגרום לה צער.

עינבלית

New member
לא משתפת

ולא רוצה שהורי ישתפו אותי בזוגיות שלהם. ולא משתפת את ילדיי בחיי הזוגיות שלנו. עד לא מזמן הורי שיתפו אותי במריבות שלהם ושיסו אותי "תגידי לאבא שלך ש..." "תגידי לאמא שלך ש..." זה היה מעצבן בטירוף. לפני כשנה (!) ביקשתי מהם לא לשתף אותי יותר ומדי פעם כשהם מנסים אני עוצרת את זה מיד. שיאכלו לבד את הדיסה שבשלו!

אני עונה לך דווקא מהצד של האמא

אני לא צריכה שביתי תשתף אותי בזוגיות שלה, אני לא עיוורת
אני רואה את העיניים הזוהרות את האהבה שביניהם - אני לא זקוקה למילים שלה.

יש לי יחסים טובים עם אימי. אבל לא משתפת אותה

במה שקורה ביני לבין בעלי. מה שקורה בנינו נשאר בנינו. אחותי לעומת זאת היא טיפוס משתף וכל מריבה שהיתה לה עם בעלה היא שיתפה את האחיות שלה, אמא שלי, חברות שלה..... בקיצור כולם בחשו בקלחת. שום דבר טוב לא יוצא מזה.

ואצלי

אף פעם ההורים שלי לא יכלו להסתיר את היחסים שלהם הם היו לא טובים - למרות האהבה שהיתה שם היום אמא שלי כגרושה עדין מרגישה נוח לשתף אותי אצלי - אין לי מה לשתף אותה היא מכירה ורואה וחווה ואני בטוחה שגאה טפו טפו טפו אבל כשהיתה לי ירידה נפשית שדווקא באה מכיוון העבודה היא בעיקר הזהירה אותי שלא ישפיע על חיי הזוגיות שלי

לרוב משתפת באופן בסיסי ברמת שיחה כללית

גם כך אמא שלי נמנעת להביע את דעתה בכל נושא, היא רק שומעת ואני יכולה לדבר בשביל למלא את השקט לא זכורה לי פעם אחת שאמא שלי היתה קשובה והביעה את דעתה בנושא כלשהו חשוב יותר או פחות מה שאני כן זוכרת זה שהרבה פעמים מצאתי את עצמי בשוק איך היא עברה נושא למשהו שולי ואגבי למדיי כי היא בכלל לא הקשיבה או פשוט בחרה לא להיות מעורבת

אור 4

New member
שיתפתי

בעיקר בדברים הטובים. הבת הגדולה משתפת הרבה. אין לי בעיה עם זה. להפך.

פלגיה

New member
לחלוטין לא משתפת

לא נראה לי ראוי. מה שקורה בזוגיות שלי הוא עניין של שניים בלבד - שלי ושלו.

למעלה