שיש למטבח לבן מודרני- עובי קנט, מרחף וכו'

vik890

New member
שיש למטבח לבן מודרני- עובי קנט, מרחף וכו'

המטבח שלי הינו לבן מבריק מפולימר. בחרתי שיש קיסר לבן שלג 1141. במטבח ישולב גם דלפק עץ.
איזה עובי קנט כדאי לעשות? האם לעשות את השיש מרחף או לא? האם צריך שהשיש יהיה בולט יותר מקו הארונות במידה ונוזלים מים וכו'?
בנוסף יש לי שני חלונות במטבח, חלון גדול ברוחב 1.8 שהכיור ממורכז אליו ,פחות או יותר, ועוד חלון נוסף ברוחב 1.4 ששם נמצאים הכיריים? האם כדאי להעלות עם השיש לחיפוי קיר או שמא לשים זכוכית לבנה? הרי רוב השטח שיתלכלך הוא מעל הכיור ומעל הכיריים שגם ככה שם יש לי חלונות... מה כדאי?
רצ"ב הדמיית המטבח..

תודה רבה מראש!!!

vik890

New member
אופס התבלבתי במידות

החלון הרחב מעל הכיור הוא ברוחב 1.90, והחלון הצר מעל הכיריים הוא רוחב 80 ס"מ

מטבח מודרני עשיר

קנט דק ומרחף מחזק את העדינות והניקיון של המטבח הצח שלך.
אני מאד אוהבת רקע נקי ומודרני מועשר בחומרים נוגדים וצבעים - אז לגבי חיפוי האפשרות הפשוטה
והנפוצה היא להמשיך עם השיש עד גבול החלונות, במבנה של המטבח שלך זה יספיק גם פרקטית.
אם תרצי לייצר מטבח יותר מרתק עיצובית אז ממליצה על חיפוי סרגל מתחת לשיש המרחף (גוף הארון מעל הדלתות) בפורניר או עץ זהה לדלפק.
אופציה נוספת במסגרת תכנית העשרה... זה לחפות את כל קירות המטבח עד למעלה באריח מעניין ומדליק בחומר שונה מהמבריקים והחלקים של הארונות והמשטח,
משהו עם מרקם עדין, דמוי נחושת או מראה משופשף, זה הטעם שלי כמובן, אוהבת את הניגוד - לשיקולך ובהצלחה.

baniti

New member
לא שאלת אבל,ממליצה לא לפרוש 1141 כי

הוא מאד רגיש לכתמים .

למעלה