שישי13...בואהאהאה!

שישי13...בואהאהאה!

אז יקיריי השדים, למה אתם הופכים הלילה בחצות? מתכננים משהו מיוחד? או שאתם תחכו בבית לערפדים? ~^ בקיצור, מה מתוכנן להיום, ומה עשיתם בשישי13 האחרון? המשך יום נעים, ותהיו ערנים... *צחוק מרושע*

אני אהפוך ל../images/Emo151.gif../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

ואז אני אפתה אתכם עם בלונים אל מחבואי בביוב וכשאחשוף את צורתי האמתית אתם תמותו מפחד ואז אני פשוט אוכל אתכם כי אני מאגניב~ ואתם יודעים מה? ידידכם הצב מת כי הוא הפליץ בתוך השיריון שלו!#@% מוחעחעחעחעחעע וזה בכלל לא כי אני שמתי לו הרבה הרבה שיעועית ואפונים בסלט *מבט תמים שזה מפחיד* אבל בעיקרון אני אשאר בבית ואשתעמם כרגיל XP

XD;../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

אני בעצם דיברתי על יצור אחד מספר איימה שקראתי #_#~ גמני כבר לא ממש מחבבת ליצנים ובלונים.... TםT;

mikokikyo

New member
DDDD:

אז יקיריי השדים, למה אתם הופכים הלילה בחצות? לבנשי, אלא מה? D: מתכננים משהו מיוחד? לא ממש, סתם להשתעמם לי בבית ולנסות את הקטע של בלאדי מרי...(ולהפוך לבנשי O:) או שאתם תחכו בבית לערפדים? ~^ כעXP בקיצור, מה מתוכנן להיום, ומה עשיתם בשישי13 האחרון? אין לי שמץ, האמתי שאני רק זוכרת שביום ראשון שאחריו שאלו אותי מה עשיתי ביום שישי כי הוא היה ה-13 ומסתבר ששכחתי מזה אז סתם צפיתי בטלויזיה והלכתי לישון>>" ואמ, להיום מתוכנן לנסות את הקטע עם בלאדי מרי, לדבר קצת עם אחותי, לשחק עם האחיין שלי ולהתנחל על המחשבD: (ו-להפוך לבנשי O:) המשך יום נעים, ותהיו ערנים... *צחוק מרושע* גם לךD: האיהאיD<

אני...

אם שיא הרצינו אני מתה להיות ערפד....רק שיכול לצאת החוצה באור..... ואני עכשיו הולכת לסרט סיילנט היל

Nittle Grasper

New member
זה היום הכי חרא שהיה לי כבר הרבה

זמן, ואני חולה וגם נהיה לי הרפס, אז אני פשוט אשב ואתמרמר על מר גורלי בזמן שאנסה לעשות שיעורים שנתנו לנו לחופש ללא הצלחה -.-; [או במילים אחרות, איפה השרשור צומי? :X]

Nittle Grasper

New member
יופי, זה מחק את השאלון..

אז יקיריי השדים, למה אתם הופכים הלילה בחצות? מפלצת בעלת חום גבוה, בעיות נשימה, ופצע מזורגג על השפה -.- מתכננים משהו מיוחד? להתאבד @#($I@( טוב אושלא @@ או שאתם תחכו בבית לערפדים? ~^ ערפדים זה טוב. מי יודע, אולי דרו יבוא *________* [יא בורים, לא ראיתם "ואמפיר קלאן"?! ;;] בקיצור, מה מתוכנן להיום, ומה עשיתם בשישי13 האחרון? שומדבר, ולא זוכרת. בטח ראיתי איזה סרט ושמעתי קולות והייתי בטוחה שסופסוף קרוביי המפלצתיים מצאו אותי ובאו לאסוף אותי המשך יום נעים, ותהיו ערנים... *צחוק מרושע* לארוצה, דווקא# (F%#

מית צאן

New member
~~~../images/Emo119.gif

אני הופכת הלילה בחצות לילדה ישנוניתO: ועייפהO: הלכתי לסרט "השטן לופד פראדה" עם חברה והיה חביב~ בשישי ה13 האחרון הייתי אצל ניצן עם גלי (וגם עם אלינה, נעם ויובל?O.O) והיה ממש מצחיקXDD

YuviChan

New member
מיתעעעע ../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif

כמה דברים, גמאני ראיתי אתמול השטן לובשת פראדה עם אנאיצ'ע ושקדע!! ולאלאלאלאלא היינו בסילבסטר אצל ניצנע, ב-31.12 XP

Himeka

New member
*מתפגרת מפחד*

-____- ידידים היו פה... ידידים הלכו... טלי מתה מפחדW#R}_*@E$#*#$ >_________________< *מפחדת* ;;~

MichelleLev

New member
האמת, כלום D:

ולא רק זה, עכשיו גם יום שבת D: XD סתם הייתי עם חברים בחרגול 'תמול. ולא הפכתי לכלום.

shaoran li

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifבאיחור../images/Emo29.gif

אז יקיריי השדים, למה אתם הופכים הלילה בחצות?הפחתי לשד טורף אדם היה טעים מתכננים משהו מיוחד?לע או שאתם תחכו בבית לערפדים?מיתכוונים לאכול משו מאוהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה (רגע של אופל)

למעלה