שישי:)

tal872

New member
שישי:)

אתמול היה ממש כיף בהופעה. היום היה משעמם רצח בתנ"כ. רצחח אבל ! :'(. טוב התגברתי,איך היה אצלכם? תמונות + וידיאו מההופעה בפייסבוק:)

יובלל ג

New member
פלייליסט פליז :)

ואני נגד פייסבוקים

tal872

New member
אוקיי : ../images/Emo13.gif

"גשם חזק" "מכה אפורה" , "סאן חוזה" "על הרצפה" ועוד שניים שלא הכרתי XD

יובלל ג

New member
בטח פצעים ונשיקות..הם עושים את זה תמיד ב

הופעות להיטים.. ומה עם איש קש
הם לא עשו את איש קש?

tal872

New member
זהו אז היה איש קש ופצעים ונשיקות...

ועוד 2 שלא הכרתי
. אבל היה בלאגן במיוחד בפעם הראשונה של גשם חזק,וזה היה ענקי. כולם התחרפנו..
חולה על מוניקה :)

יובלל ג

New member
הוא תותח!שר, מתופף ומוריד חולצה בו זמנית../images/Emo6.gif

אההההההההה שנים חסומות!! בדוק היה שנים חסומות!!! והשני אולי כל החברה?

o Unicorn o

New member
../images/Emo235.gifיום גרועע ../images/Emo46.gif

כאבב לי הגרון ממש ולא הרגשתי טוב אבל באתי בכל זאת לבית ספר והייתי צריכה ללכת ברגל
היה לי מורשת חינוך והיסטוריה ורק רציתי לישווווווון אחרי בית ספר הלכתי לגן העיר לצלם את הסרט של ילד מהכיתה שלי והיה מלא תקלווות והמוניטור (שזה מן מסך קטן שמחברים למצלמה ורואים את מה שהמצלמה מצלמת)- נהרס!! שאחותו שלמדה פעם במגמת קולנוע חיברה את זה למצלמה
אחכ היינו אמורים ללכת לבית ספר לצלם את הסרט שלייי ועצרנו בבית שלו כדי לקחת דברים שהוא שכח והתעכבנו מלאא ואז שהגענו לבית ספר התחיל לרדת גשם ולא ידענו מה לעשות וסתם טרטרתי מלא אנשים בסוף חזרתי הביתה,הכל נהרססס אני לא יודעת מה אני אעשה ומתי אני אוכל לצלם קיצר הכל חראא

noam270

New member
כיף, כיף וכיף!../images/Emo9.gif

נסעתי עם חברה שישנה אצלי אתמול לנתניה, והסתובבנו מלא, גם בקניון וגם ברחוב הראשי....
ראינו ילדים מהשכבה וזה... וגם מהביצפר באופן כללי...
קניתי מתנה לדולב, מדבקות חמודות של פו הדב, בובה חמודה לפלאפון, ושלושה ספרים שאני והחברה קנינו ביחד...
קיצור? אחלה יום!:)

יובלל ג

New member
../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif

הקישבו הקשיבוו!!
נפלה בחלקינו ההזדמנות האדירה לשנות את הפלייליסט המזרחי שהשתלט על ערוץ 24 "ערוץ המוסיקה הישראלי"-ישראלי בתחת שלי,רק מזרחית יש שם
בערוץ, נפתחה פינה חדשה:"מוסיקה לפני ביתספר" בה ישודרו קליפים שיבחרו ילדים מכיתות ז-יב על הבוקר...בשביל לפתוח את היום בשירים שרק אנחנו אוהבים אני חושבת, שאם הרבה אנשים ישלחו פלייליסטים נטולי מוסיקה מזרחית לגמרי, הנהלת הערוץ תבין שנמאס מהעניין!! וגם אם לא- לפחות יהיו בקרים בהם ישודרו הפלייליסטים של האנשים ששלחו רשימת שיירים שעברה סינון של אייל גולנים למניהם
בבקשה- תעשו עם זה משהו!!! נמאס לי מהסלסולים האלה כבר, 24\7 בערוץ שאמור להיות של כל האזרחים במדינה ושאמורים להיות משודרים בו כל מני סגנונות!! http://www.mako.co.il/music-24/gene...21006.htm&sCh=dea47c3250daf110&pId=1950692751

XxXSynergitXxX

New member
חחח עשיתי את זה עם השכבה שלי

אחרי כל השנים האלו שבכלל בכלל לא שידרו מזרחית בערוץ 24 מגיע למזרחית מקום. זה שהיא השתלטה על 24 זה משהו אחר.. חוצמזה רוב המדינה מתחברת ואוהבת מזרחית,בין אם זה משה פרץ או אייל גולן ככה ש24 לא רוצים להפסיד צופים.. קיצר קצת חפרתי אבל זו דעתי.. וגם ככה זו רשימה דיי מוגבלת..

dolev45

New member
ערב נוסטלגיה ../images/Emo6.gif

נפגשנו כל "החבר'ה" לראות בשביל לראות סרטים.. בסוף זה התגלגל איכשהו ללראות את המופע סיום שלנו בכיתה ו'
היה מצחיק לראות את הבנים בכיתה ו'
יש להם כזה קול ציפציף והם יותר נמוכים מהבנות!!!
אבל בגדול אני אוהבת את יום שישי ה-13 איך שהוא 8-| סרטי אימהההה

noam270

New member
"חבר'ה"../images/Emo6.gif היינו איזה חמישה ילדיםXD

אבל היה כיף!

למעלה