שישי 23.3 מפגש 3.0 ב 12:00

• פותח הנושא thor
  • פורסם בתאריך

thor

New member
שישי 23.3 מפגש 3.0 ב 12:00

בואו, הביאו, יש שמש. הפעם סיפרו לי אנשים שינסו להביא ניידת לתרומות דם, את א.ד.י. (כי לנו יש חלפיס זולים וצעירים לספק מדי פעם) ועוד ועוד. אז כל קבוצה, מועדון, חברה ורוכב מוזמנים לבוא ולעשות משהו. ולמנהלי הפורום אנא הדביקו את זה לכמה ימים? תודה www.nezeq.co.il

לעשות משהו ?! ../images/Emo12.gif

שוב פעם להגיע למפגש חברים לא קשור ? ואפילו את הסיסמא "המאבק בביטוח" לתוכן המפגש הורדתם ... אז איזה סוג של מפגש זה ? ! שבוע לפני, אתם מחפשים תוכן כלשהו למפגש ...

thor

New member
לא חבל לשאול בלי לקרוא?

שום דבר לא השתנה. ויש לך 6 סיבות ב www.nezeq.co.il ובפעם הקודמת דובר על זה שהפעם הבאה היא ביום שישי הקרוב. (ומעולם "המאבק בביטוח" לא היה הכותרת אבל לא חשוב)

האתר שאתה מייצג בחתימה שלך ..

ברובו מדבר על המחאה [ גם הכותרת הראשית ] בביטוח והמטרה של המפגשים האלה הייתה לחזק ולהראות שיש כח לרוכבים הדו גלגלי ... איך סוג המפגש קיבל צורה אחרת ? אגב גם מאוד משעממת כי הרבה מה לעשות שם אין .. הייתי נוכח במפגש השני , הכמות הייתה בהרבה פחות מהפעם הראשונה והתקפלו משם מהר . . . אה והיה אחד שם שטרח לצעוק שב23 לחודש הבא שוב יהיה מפגש ... על מה ולמה ? ! אמרתי לעצמי ושתבין , אני בעד מפגשי דו גלגלי .! רק שיהיה תוכן למפגשים האלה ולא להגיע סתם ולהסתובב בין האופנועים

thor

New member
האמת ?

אני לא בטוח ששווה להשקיע זמן בשביל רוכבי הדו"גים. ממה שנראה לי לאף אחד לא ממש אכפת. מזל שאת הביטוח והוצאות האופנוע משלם מקום העבודה שלי. ואם הפעם יגיעו עוד פחות אנשים אז מצידי זה מגיע לשוק הדו גלגלי שיעשו לו לינצ' בממשלה ובכל מקום אחר. אם אתה חושב שמגיע לך שידרכו עלייך אל תתרח לבוא. ואם אתה חושב שהקול שלך לא שווה כלום אז שיהיה לך לבריאות (המילה "לך" היא לכל מי שחושב ככה ולא לך ספציפית) ותוכן ? תיצוק תוכן, תביא משהו לעשות, תביא עוד כמה אנשים וכלים תעשה משהו. אני לא גננת. רק עוזר לכל מי שכן איכפת לו שיהיה משהו שמשמש מקפצה קדימה אבל אי אפשר ללמד לקפוץ את מי שרק רוצה לזחול

leonidl1

New member
../images/Emo45.gif

"אבל אי אפשר ללמד לקפוץ את מי שרק רוצה לזחול"

../images/Emo31.gif

להביא כמה חברה עם דו גלגלי זאת לא הבעיה הבעיה העיקרית של המפגשים האלה שלרוכבים [ ואני מדבר על הרוכבים החדשים ] שרוצים להתערבב וכן להיות חלק פעיל במפגש , אין כלכך מה לעשות שם חוץ מלהסתובב בין האופנועים . ואני חושב שהרוכבים היותר מנוסים שמכירים את ה"שפיצים" של הדו גלגלי יכולים להרתם למפגש כזה ולתת הרצאות כאלה ואחרות , ולא להתלות במפגשים על הרוכבים הצעירים שיבואו עם חברים " ויעשו משהו " וחוץ מזה אין רע בלזחול זה עדיף מלקפץ כמו איזה>>>
יום טוב

be_roo

New member
יכול להיות שיפריעו לכם - האנגלים

ביום שישי יערך הפניניג גדול בספורטק לכבוד אוהדי נבחרת אנגליה בכדורגל. לא יודעת אם זה משנה לכם (מרפיע? עוזר?) אבל קחו בחשבון.

למעלה