שישי שעבר היה שבעה ימים אבל הפרק הריאשון לא יודע איזה שעה אבל בסביבות 6-7
ה החסני New member 27/1/03 #1 שישי שעבר היה שבעה ימים אבל הפרק הריאשון לא יודע איזה שעה אבל בסביבות 6-7
פ פרנק ב פרקר New member 27/1/03 #2 מה?אתה בטוח?../images/Emo93.gif../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif
S Siriusnip New member 27/1/03 #4 אהה, לא ראיתם?../images/Emo15.gif אני ישבתי וראיתי את כל 4 הפרקים- ומה זה נהניתי! פרנק ב פרקר, בגלל זה דברתי איתך על זה ובגלל זה הייתי כל כך נרגש, כנראה לא ידעת אפילו שיש פרקים. לא נורא
אהה, לא ראיתם?../images/Emo15.gif אני ישבתי וראיתי את כל 4 הפרקים- ומה זה נהניתי! פרנק ב פרקר, בגלל זה דברתי איתך על זה ובגלל זה הייתי כל כך נרגש, כנראה לא ידעת אפילו שיש פרקים. לא נורא
K KeNNy7 New member 28/1/03 #7 ....... מה הפסדתי 4 פרקים ;- וי איזה באס עד שאני שמח שיהיה לי מחשב נורמלי עוד יומיים
S Siriusnip New member 29/1/03 #11 אני לא מאמין שפספסתם!../images/Emo15.gif יום ששיש הזה אף אחד לא מפספס! אני לא מאמין... סוף סוף הסדרה חוזרת ואתם לא רואים?!- טוב לא משנה, הכל בחברות, תראו ביום שישי, יהיה סבבה!
אני לא מאמין שפספסתם!../images/Emo15.gif יום ששיש הזה אף אחד לא מפספס! אני לא מאמין... סוף סוף הסדרה חוזרת ואתם לא רואים?!- טוב לא משנה, הכל בחברות, תראו ביום שישי, יהיה סבבה!
א אני מתה על זה New member 29/1/03 #12 נכון מגניב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif סוף סוף ראיתי את ההתחלה היי מה קורה? חזרתי איזה מגניב ראיתי את זה בפוקס, אחותי זפזפה לAXN ופתאום אני רואה משוה מוכר... נגנבתי לגמרי!!!!
נכון מגניב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif סוף סוף ראיתי את ההתחלה היי מה קורה? חזרתי איזה מגניב ראיתי את זה בפוקס, אחותי זפזפה לAXN ופתאום אני רואה משוה מוכר... נגנבתי לגמרי!!!!
K KeNNy7 New member 30/1/03 #15 הפעם אני לא מפספס אין סיכוי שאני מפספס אני יתכונן מראש כשאני מגיע מהבית ספר אני ירשום לי על המקרר "חייבים לראות שבעה ימים!!!!!!!" רק מתי זה מתחיל בדיוק ????
הפעם אני לא מפספס אין סיכוי שאני מפספס אני יתכונן מראש כשאני מגיע מהבית ספר אני ירשום לי על המקרר "חייבים לראות שבעה ימים!!!!!!!" רק מתי זה מתחיל בדיוק ????