שישי שבת מוזרים....

שישי שבת מוזרים....

עברה השבת ... מוזרה משהו.... הדלקת הכוכבים אמש הייתה קשה מתמיד... כמה כוכבים לא הסכימו
מאבק קשה היה למעלה...מזל שרוב בני האדם לא שמים ליבם למאבקים שמתנהלים אי שם בשמיים... גם כיבוי הכוכבים לקח יותר זמן מתמיד... זה רצה עוד טיפת זמן... זה רב מי יהיה ראשון... הרבה רעש היה... השמש סרבה לצאת מאחורי העננים... מפונקת מתמיד... וכאן על האדמה... שקט מוזר, ערפילים שלא מתפזרים... עייפות שלא מסתיימת, צבעים מדומים באוויר, מילים ריקות מתוכן... מנגינה ללא לחן... אנשים קונים בזול, אורות כבים ונדלקים חליפות.... בריזה מדומה הבאה מן הים.... יום ראשון בפתח...

זהרי

New member
גחלילית

דבר מוזר קרה לי הלילה חלמתי עלייך חלמתי על מפגש של הכותבים כאן. חלמתי על רצון חלמתי על תקוה חלמתי על הנחיה שלך בערב ההצגה. ואת הית מלאת חיים ואת שפעת חיוכים ונפלא הדבר בעיניי ראיתי את האושר בך אבל בעיקר יותר מכך. ראיתי את הכוחות העצומים ראיתי כל כך המון לתת לחיים והחלום המשיך והמשיך בהדרן הדרן מוזר ולא מובן. .הדרן שכאילו קשור לסרט אחר הדרן שגרם לכולם לחייך ולהרגיש שונה הדרן של אהבה הדרן של לתת. ולא מדובר כאן בכתיבה של הגיג באמת חלמתי באמת קמתי והיה טעם טוב בפה ואוליי גם משהו עמוק בלב... זהרי ששולח לך בוקר טוב...

זהרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בוא תתקרב רגע בבקשה........ כן כן אתה!!! עלי?? חלמת עלי??? אין לך משהו יותר טוב לעשות?? או מישהו יותר מוצלח לחלום עליו??
עלי?! אני לא מאמינה לחלום על גחלילית בלילה ואווו איזה פחד....
אבל החלום שלך מדהים ביופיו, ואני שמחה שחלמת חלום כה נהדר, גם אם אני הופעתי בו ברררר איזה פחד
....תודה לך על ששיתפת אותי בחלומך המדהים מקווה שיהיו לך הרבה חלומות נפלאים שישאירו טעם טוב בפה שא ברכה ורק טוב!!!

שבוע מוזר...

ידעתי שזה הולך להיות שבוע מוזר... קשה, מתסכל, כואב...המשושים שלי רמזו על כך... יתוש ירוק משוש אמר לי שזה הולך להיות שבוע קשה... ואני לא רציתי להאמין לו... (קטנת אמונה שכמותי...
)... אנחנו בעלי הכנף יודעים שאסור להאמין יותר מידי או בכלל... .... שבוע מוזר..... אין ספק......

זהרי

New member
כן תתפלאי

ואני אומר שוב תתפלאי ספרתי את החלום לשרון חייכנו שנינו ביחד כמו בחלום ראיתי אותך שמה עומדת בכיתה כמו במין מסיבה והיה לך את כל האושר בעולם ובעיקר נתינה לכולם זהרי

למעלה