שישי צבעוני

שישי צבעוני

חם בחוץ שזה מצער מאדדדד אין חורף אין גשם אוף
אבל שישי הגיע וזה מנחם קצת
התבשילים מוכנים ומתקררים להם על השיש. מחליפה בגדים, מקשטת משושים ויוצאת לי לחגוג בעיר הגדולה
בוקר נפלא לה לכווווולם רק טוב!!!

אז ככה

כוווולם אבל כוווולם יצאו לרחובות כאילו לאפ'חד אין בית קיץ בחוץ בתי הקפה מלאים עד אפס מקום כמעט מבהילה התחושה שאין חילופי עונות וכאילו עצר במקום. אולי רק אני עם התחושה הזו. עברתי 'סתכלתי, הצצתי הרחתי וחזרתי לי עם הרבה פרחים ונרות לכבוד חנוכה מכל הצבעים והמינים השיר שהבאת לנו ניקולההה נהדר. תודה לך
ואני מצרפת את הסקסופון שכל כך אוהבת
שתהיה שבת שלווה
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
אייי אייי כמה טוב לי בחיי../images/Emo6.gif../images/Emo163.gifימות משיח..

ימות המשיח דני ליטני מילים ולחן: דני ליטני הלכתי אתמול ברחוב ולפתע ראיתי בכיכר בעיר המון אדם שרים שאלתי: מה זה קורה פה ואחד מהם ענה לי: זהו כנס של אנשים מאושרים אמרתי לו שזה לא יכול להיות אין חיה כזאת, ובטח לא כאן במאה העשרים. איי איי כמה טוב לי בחיי אני לא מאמין שזה שזה פשוט קורה לי איי איי אולי שתיתי יותר מדי אולי אני סתם הוזה וזה זה פשוט נדמה לי. אז פתחתי ת'רדיו בחדשות הודיעו שבעולם פתאום פסקו המלחמות האוזון התאחה לו ויש אוכל בשפע והשלום יגיע קצת אחרי חצות וחמור לבן חונה ממול בית התפוצות מלמעלה ניתן האות ניסים ונפלאות. איי איי כמה טוב לי בחיי אני לא מאמין, אני לא תופס שזה קורה לי איי איי אולי שתיתי יותר מדי אולי אני סתם הוזה וזה זה פשוט נדמה לי. איי איי כמה טוב לי בחיי אני לא מאמין שזה שזה קורה לי איי איי ימות משיח אדוני אולי אני סתם הוזה וזה זה פשוט נדמה לי.

../images/Emo9.gif אמממ ../images/Emo9.gif

שיבוא כבר המשיח ממתינים לו בכיליון עיניים ואז נוכל באמת לשיר כולנו יחד עם דני ליטני הנהדר איי איי כמה טוב לי בחיי רק טוב!!!

למעלה