החל מהשבוע שעבר יגאל מיזרחי , ניר שלמון ועוד שתי תלמידות מבית צבי שאינני יודע את שמן הם להקת הבית של שישי עם מיכל בערוץ 1 והם ישירו שיר ממחזמר כל שבוע..
והבנות האחרות הן חן אשרוב ועדי....... עדי מה? אני לא זוכרת. סליחה חח.... אני ראיתי ביום שישי! לא הבנתי מה הם עושים שם! חחח.... יפה להם!!! אני אראה אם ייצא לי
למרות, שגם כינרת הייתה מצוינת ועשתה תפקיד שלא מתאים לה בצורה הכי טובה שהיא יכולה, אבל התפקיד פשוט יושב יותר טוב על חן. אני "התאהבתי" בקולה דווקא בזכרונות ברודווי ובלויד וובר.
שאני ראיתי פעמיים את "גריז" ושבתי הפעמים שיחקה כינרת אישית נורא נהנתי ממנה! נורא אהבתי את ה"ריזו" שלה.. אמרו לי באמת שחן גם עושה את ריזו טוב אבל אני "התאהבתי" בכינרת
אומנם לא ציינתי ביומן. אבל אני בטוח מתכוון ללכת לראות את זה שוב אני יודע את השירים בעל פה חחח יש ברדיו שיר יפה כל כך שיר אשר נועד רק לי ולך ולכן כולי נרגש פתאום כי השיר מזכיר לי את היום שבו הלכת ממני, ולקחת ממני את אשר היה בלב, אני חוזר ומתאהב כי זה הוא הלחן רק לי ולך..
או איך שזה לא הולך חחחח גריז כל הגריז, כל הגריז, כל הגריז זה הזמן והרגע גריז זה הסטייל(!) זה הכייף(!) זה הקצב זה הדבר שנוגע... גריז כל הגריז, כל הגריז, כל הגריז....