שישי עם מיכל..

Nolly

New member
עכשיו כן!!

זה אכן חוזר בנובמבר.. ב-13 לנובמבר וזה יציג בתאטרון היהלום..

Sally Bowles

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עצוב לייייייייייי יש לך מושג אם זה עדיין יהיה לנוער של בית צבי חינם??? זה מסובך יותר ככה!!! אוף! למה?! אוף!

Nolly

New member
קופקבאנה עוד היה חינם

למרות שזה היה ביהלום.. אז אני מניחה שגם זה... אבל השירותים ביהלום שולטים!!

Sally Bowles

New member
באמת??????

אבל אפשר להכנס שם בכל מחיר? זתומרת בחינם ולשבת על המדרגות כמו בספריה? לא הייתי ביהלום אף פעם... זתומרת, אני יכולה לבוא ככה בלי להודיע כמו בספריה? או שאני צריכה להתקשר קודם ובלאגן??? והשירותים שולטים??? חח.... למה? טוב, בבית צבי הם דיי (הרבה) מסריחים. בספרייה הם סבירים.

Nolly

New member
אוקיי...

אין שם כ"כ מדרגות שאפשר לשבת שם לפי מה שאני זוכרת.. אבל את כן יכולה להיכנס חינם! והשירות ים - ברגע שתכנסי תביני! הם פשוט יפים... ונקיים!! וכמו בבית מלון!!

Sally Bowles

New member
אני...

ראיתי את זה ארבע וחצי פעמים בפעם הראשונה ראיתי את חן בתפקיד ואהבתי, מאוד ובפעמים האחרות (שלוש וחצי!) ראיתי את כנרת לבסוף השתכנעתי שאני אוהבת יותר את כנרת בתפקיד. חן מדהימה! יש לה קול מדהים! ונוכחות על במה! אבל... מכנרת הוקסמתי יותר!

ווף

New member
אה..ולמי שיש רעיונות לשירים ...

אני אשמח להעביר אותם ליגאל... בעיקרון הם אמורים להיות ממחזות זמר ומשהוא שיתחבר לתוכנית...

Sally Bowles

New member
חחח...

למה לשבת בבית לבד? החצוצרה קוראת! כל החיים הם קברט! בואו לקברט! או א... וילקומן מי שבא, וולקום! חח.... מושפעת שכמותי. וואי, אני מקווה שאני לא אשכח לראות שוב ביום שישי.

למעלה