שישי כאן

שישי כאן../images/Emo9.gif

אמממממ איזה אושר סוף השבוע ממש כאן, אמנם יוצאת מייד לעבודה אבללללל עוד כמה שעות אפשר יהיה להפשיל סרטים לשחרר משושים ולנוח יששששש
שיהיה לכולם שישי עליז צבעוני קצר ונחמד בוקר טוב לכוווולם רק טוב!!!

צילוש43

New member
שישי כבר כאן../images/Emo12.gif כל כך מהר עבר הזמן../images/Emo9.gif

והינה עוד שבוע עבר וסוף השבוע שוב כאן. הזמן טס ומשושים כבר מובשלים
אזי מה נשאר...רק...רק...רק... שיהייה סוף שבוע נעים
בוקר טוב לכולם

עלווה

New member
בוקר נפלא ואני עוד מעט עפה לשדה התעופה

ההתרגשות תפסה אצלי תאוצת מטוס קונקורד אחחחחחח הולכת לחבק, לנשק, ללטף,לפנק להסניף..... את בני יקירי המתוק והמקסים
שיהיה בוקר ויום נפלאים, מאושרים ומדהימים

ש ר ה לה

New member
שתהיה לך סבבה של הסנפה עלוו'לה../images/Emo24.gifלילד גם

גם בשמי...,, נכון שאנחנו בכלל לא מכירים(ות), אבל חיבוק וירטואלי טרם הזיק למישהו למיטב ידיעתי...
טיסה נעימה ושבת שלום ממני שעדיין חגה לי פה במעגליי הוורטיגו, אם כי הרבה יותר במתינות...., איחולי ההחלמה שלכם ידידיי עושים את שלהם
רק שכפי הנראה הוירוס המדרוב הזה שתפס אותי הוא כזה קצת ערס. אני מנסה איתו את הדרך החיובית, כלומר, הפסקתי להתנגד לו בכח, אבל הולכת איתו יחד. מה שזה אומר בפועל הוא שאני מתחילה לאט לאט לחזור לפעולות יומיומיות פשוטות. היום אנסה לצאת למרכול הקרוב להצטייד במצרכי יסוד..., כרגע, אני ניזונה מ....................בדיוק!!!!! רון. מעוגת גבינהההה
נותרו עוד כשלושה ימים לסיום חיי המדף שלה. בגלל שהמקרר לא נפתח כלל במשך כחמישה ימים תמימים, אורך חיי המדף שלה התארך במקצת כנראה. העוגה פשוט טעימה
ו......... שלא תגידו שלא הזמנתי......
שבת שלום לכם חברים טובים שלי

עלווה

New member
שרה לה תודה תודה../images/Emo24.gif

אז נכון שאיננו מכירות...וחיבוקך הוירטואלי התקבל בברכה והמון אהבה תודה שרה לה

סתו גם בחלוני,

הבוקר אחרי תקופת הקיץ הלוהט קול התור נשמע גם מחלוני הגדול, ראיתי שוב זוג יונים שתכננו להקים את קינם בין מסילות התריס השימשה והרשת, גרשתי אותן בטרם בניית הקן כי אני צריכה לפתוח ולסגור, יש בסביבתי יער אקליפטוס ועוד מסביבי עצי אורן וברוש שיקוננו שם הכי מתאים להן ולי,

שיר הים

New member
בוקר טוב, היתה לנו נסיעה מתוכננת לאיזור המרכז

אך כששמעתי בבוקר שיש פקקים בואדי ערה (כביש 65), בכביש החוף..... בצומת הזו ובצומת ההיא - העדפתי שנישאר בבית ........ אן לי כח לעמוד בפקקים .....

ניקו 45

New member
והיום לפני 8 שנים -11/9../images/Emo160.gifאם כל הפיגועים

והיום לפני 8 שנים חוותה ניו יורק בפרט ואמריקה בכלל את אם כל הפיגועים הטרוריסטיים . אינני יודע איפה אתם הייתם באותו רגע נוראי , אבל יודע בדיוק איפה אני הייתי . שכבתי לי לנמנם את שנת היופי שלי של אחה"צ כשאוזניות נעוצות באוזני ומקשיב לרשת ב' . וברגע מסויים עת הייתי 2/3 מנומנם ו- 1/3 ב-1/2 הכרה שמעתי משהו במעורפל אודות התרסקות מטוס על התאום הימני . זוכר שהתעוררתי לחלוטין ואמרתי לאשה שהיתה אז איתי באלו המילים : האמריקאים אכלו אותה הדליקי את ה-TV . וכל השאר כבר סופר בתולדות ארה"ב של אחרית הימים . והיום למען התזכורת הלאומית שלנו שחלילה לא נשכח הזכירו לנו בני הבליעל מארץ הארזים בדמות 2 טילי קטיושה אשר נורו אל הגליל המערבי . שתהיה לנו שבת של שלום .

למעלה