שישי בפתח

שישי בפתח

ואוווו איזה יום בחוץ.. הצצתם?? חיבקתם את השמש היום?? היא כל כך חגיגית וחמימה!! אני סיימתי מעוף של כמה שעות.. ביקרתי את כל חברותי הדבורות שתיתי מיץ צוף למכביר אממממ
טיילתי בשדה הפתוח עם יתוש לבן כנף.. עצרנו לבקר את מרבד הפרחים הסגול המדהים שפורח... (והריח...) עפנו לנו לבקר את פרפר החורש... שהתחמם לו בעצלות יתרה תחת עלה ענק ... עברנו מעל העצים שבשכונה (אל דאגה לא שכחתי לחבר שלל בלונים צבעונים) ועכשיו אני עפה לי למטבחי הקט להכין כמה דברי מאפה לקראת השבת החמימה שבפתח שולחת לכולכם כוכבי שלווה שבת נהדרת לכם (אל תשכחו להשאיר חלון פתוח לרוח שיבוא לנוח, לשמש שתבוא לחמם ולכוכבים שיזהרו בשלל צבעים) רק טוב!!!

יום שישי את יודעת ...

יש בעיר מסיבה .. וכמובן שאני לא הולכת תשאלי למה ? כי אני היום ממש כמו שק שינה בשעה תשע וחצי פיפי ולמיטה אבל היום יום שישי נפלא בילתי כל היום בחוץ בשמש הקסומה אכלנו צהרים במסעדה על טילת בחוף הים ועכשיו ... אחרי שהשבת כבר נכנסה לביתנו להביט בנרות הדולקים מעלה בי תחושה של געגועים לבית של אמא .. לתבשילים ואני .... עצלנית שכמוני אוכלת שוב פעם בחוץ ... {אין לי חשק לבשל ..
} רוצה לאחל לך גחלילית קסומה שתהיה לך שבת עם המון חופש תענוג בלי דאגה תבלי תהני שולחת לך חיבוק ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק שרון

יודעת בטח שיודעת ../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif

אז... הנה אני.. בכבודי ובעצמי סיימתי להכין ה-כל!!! עשיתי המון פשטידות עם כל מיני מילויים (חלק גם עם כוכבים) והכנתי סלטים מכל הצבעים וכל המינים...לא שכחתי את דברי המתיקה (גם את עוגיות השוקולד עם פצפוצי הכוכבים) הכנתי כוסיות יין עם סוכר סביב סביב.. ומלאתי את כולן במיצי צוף בכל מיני צבעים... שמתי פרחים בכל הכדים שיש לי... נרקיסים כלניות ורדים בכל הצבעים שמצאתי ... אמממ הריח שממלא את הבית אמממ... משהו.... פיזרתי את הכריות וסידרתי את הווילנות על החלונות הצרפתיים... הכנסתי למערכת דיסקים מיוחדים והצלילים כבר מתנגנים ברקע פיזרתי כוכבים בכל חדר, בשלל צבעים זוהרים... כל אחד יאיר את החדר ברגע שיחשיך... מאחלת לכולנו שבת מופלאה מלאה בהוד והדר של כוכבי מרום שאו ברכה באשר אתם ורק טוב!!!

א פ ר ו ח

New member
וואלה גדולה את..

אין כמו חלון פתוח תמיד יש הפתעות טובות זה גם טוב לקלסטרופובים... אפרוח ( שלא מסוגל בלי אויר )

שבוע חדש ../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif../images/Emo140.gif

נפרדת מהשבת הנפלאה והחמימה ומקדמת בברכה את השבוע החדש... מקווה שהשבוע יעבור במהרה ויביא איתו שבת חדשה מאחלת לכולם ביחד ולכל אחד לחוד שבוע שקט ונעים עם ריח של פריחת אביב וזוהר של כוכבים חדשים שאו ברכה באשר אתם יוצאת ללקט כמה כוכבים מהשמיים רק טוב!!!

נעלמתקה

New member
ערב טוב ../images/Emo140.gif

לילה מצויין
לאחר שבת מקסימה ,מלאת חברים משפחה ....וילדים קטנים מתרוצצים באה מנוחה ...אבל רק לרגעים מעטים
יצאתי להסתובב בעיר ..והעיר שלי היא ירושלים ,כל כך מעט אנשים יש בה פתאום
האנשים מפחדים ממש ככה . היה לי עצוב נורא ואני לרגע הרגשתי גיבורה ...אבל זה היה לרגע ,כי מיד אתה מתחיל לחשוב ..וואו
מה היה ,כאן ממש איכן שרגלי דורכות ומה יכול להיות עם קהל שהתאסף קצת לשמוח .
ומלא חיילים ,בכל פינה בכל ,שביל.. זהו פורום של תקוות גדולות . שיהיה שלום בינינו בארץ בעולם בני ובנך אהובי היקר שלא יהיה יותר פחד שנתעורר למחר טוב יותר בבקשה
שבוע טוב

למעלה