שישי ארה"ב

arielbbb

New member
שישי ארה"ב ../images/Emo58.gif

סטפני, סטפני ,סטפני.אוח תעשה הכל בשביל לגשר בין טיילור לריד'ג תשחנ"ש אותם מראש ועד רגל לא תיתן להם לחשוב על שום דבר חוץ מדיעותיה ורצונותיה. תציף את ראשם עד כדי טביעת המוח. אבל פתאום מיס טיילור קולטת שסטפני בעצם לא כל כך דואגת לה בגלל היותה טיילור,יקירתה. אלא בגלל שהיא מוכנה שכל אחת חוץ מברוק -תהיה עם בנה החנוק. ועולה על מוחה העסוק בנקמה. נגמר שריד'ג מתלקלק עם אר ג'י..פתאום הוא נזכר שהוא קיים.. ואז הוא שואל את ברוק את השאלה הצפוייה ביותר. תהנו

arielbbb

New member
שני ארה"ב ../images/Emo58.gif

ברוק החכימה בשנים האחרונות! זה בטוח. ריד'ג עומד לשאול אותה,אם היא רוצה לחזור אליו והיא מסיתה את הנושא וגורמת לו ללכת ולהיפגש להשלים עם טיילור. היא הבינה שכל פעם שהוא בצרה הוא אוטומטית נוחת עליה ובזמנים כאלה הוא פגיע,ולא כדאי לנצל זאת כי יכול להיות שמתי שהוא יחזור לעצמו,הוא שוב יתנדנד אז היא מסירה צרות מעצמה,ע"י כך שהיא שולחת אותו לטיילור שיפתור איתה את הבעיות קודם. וכביכול--יחזור אליה כשהוא שלם עם רצונו להיות איתה והכל סגור מאחור. מצד שני,ככה גם סטפני לא תוכל להגיד לה שהיא פיתתה אותו בעת צרה ונכנסה לו באמצע הנישואים.. ח כ מ ה. *המשך הפרק- טיילור וריד'ג צרחות וחיכוכים וקללות,ריד'ג לא מעוניין בסליחתה. ברוק וניק נפגשים,והוא מזועזע מבגידתה של טיילור, ומבקש מברוק בפעם המיליון--לא להיות עם ריד'ג.

Guy K

New member
ושלישי ארה"ב ../images/Emo58.gif

רידג' מודיע לטיילור שהוא בכלל מעדיף להיות עם ברוק וחזר אליה רק בגלל שסטפני תכמנה אותו וכי הוא התרגש נורא שהיא חזרה מהמתים. טיילור צורחת ובוכה בעצבים (לא מתאים לה סוודר בצבע עור, זה נראה כאילו יש לה קפלים מתחת לצוואר). ברוק בינתים מתקשרת לרידג' כדי להזכיר לו שלא יעזוב את טיילור (או לוודא שהוא כבר עשה זאת
)

sashkashurik

New member
עלילה מעצבנת! ../images/Emo31.gif

כמה זמן כבר אפשר לטחון את זה? נמאס לי, נמאס לי, נמאס לי, ואני בכלל לא רואה פרקים עכשיו, גם ככה הכל אותו דבר!
אוף!

לינה18

New member
../images/Emo58.gif ווי ווי ווי

ימות המשיח הגיעו! למה יש לי הרגשה שריג' אומר את זה סתם בלהט הרגע? כבר לא יודעת מה עדיף, שיחזור לברוק ויעזוב אותה בעוד חודש, או שישאר עם טיילור.
(או ששוב פעם יתחיל לחזור אחרי ברוק לעוד חצי שנה עד שהיא תשתכנע ואז שוב פעם יזרוק אותה).

נסטיה5

New member
בני כמה הם בדיוק?

כשהסדרה התחילה רידג' ברוק טיילור וקרוליין ז"ל היו צעירים ויפים. מאז הם כבר הזדקנו, וקרובים יותר לבית אבות מאשר לבי"ב תיכון. כמה כבר אפשר עם הכיסאות המוסיקלים האלה בינהם? רידג' כבר לא חתיך, הוא כבר ממש זקן, ואת טיילור כבר לא רואים מרוב ניתוחים פלסטיים, ברוק עוד איכשהו יפה לגילה, למרות שאין מה להשוות לאיך שהיתה בצעירותה. הגיע הזמן שיכניסו קצת דם צעיר לסדרה, שחקנים ושחקניות יפים- יפות. תומס מהווה שינוי מרענן, אבל בזמן האחרון כבר כמעט ולא רואים אותו. אני לא מבינה למה הביאו את גבי וברידג'ט - מה, נגמרו היפהפיות בארה"ב? צריך קצת לרענן. גם את העלילה, וגם את השחקנים.

arielbbb

New member
ק ל א ס י ק ה --זהו הקסם.

פה זה לא הדוגמניות,ולא פלורסיינטה. -אלו האמיצים האמיתיים.

Mikel20

New member
צודק !

ניסו להכניס דם חדש לסידרה אבל לא ממש הצליחו והצופים ברחו..רק כשחזרו לשורשים ולעלילות סביב הדמויות המקוריות הקהל חזר. שזה קצת עצוב כשחושבים על זה, שלסידרה בת 20 שנה כמעט אין על מי לסמוך חוץ מהקאסט הותיק שלה ואין לה שום שחקנים צעירים ומבוססים שימשיכו את דרכם של המבוגרים... ודווקא היה פוטנציאל : אמבר, דיקן, CJ, ריק, תומאס...כולם היו והועזבו תודות לחוסר יצירתיות של הכותבים וחבל.

Guy K

New member
../images/Emo6.gif

חשבתי שכתבת "אלו החיים האמיתיים" וכבר עלו לי שלושים תגובות ציניות ומרושעות. ("גם בחיים האמיתיים אישה לא יודעת מי האבא של התינוק שלה בשתיים מתוך ארבע לידות", "גם בחיים האמיתיים יכולה בחורה לגלות שאחיה שפעם נחשב לאבא שלה הוא בעצם לא קרוב דם שלה אלא רק בעלה לשעבר של אמא שלה ולהתאהב בו", "גם בחיים האמיתיים יש נשים שמרוב ניתוחים פלסטיים אפשר להניח על החזה שלהם אגרטל כדי להסתיר את הפנים" << השלישי האמת נכון
), אבל ראיתי שבכלל כתב שאלו האמיצים האמיתיים ואני מסכים, אז תשכח מזה
מה שכן, יש עוד אמיצים אמיתיים: ברידג'ט (כן כן), דיקן, אמבר, מייסי, דונה, קלארק, סיג'יי. ויש גם אמיצים פוטנציאלים: התאומות, תומאס, אוסקר, אריקה, אריק ג'וניור (ליל' די), קייטי, סטורם, זאק - כולם קשורים בקשרי משפחה קרובים לדמויות הראשיות. איפה הם? כמה אפשר לראות את רידג'/ברוק/טיילור במשולש הנצחי?

Shiri from the block

Active member
ברוק עוד איכשו יפה לגילה?? ברוק מדהימה! יש לה גוף מדהים! והיא סקסית בטירוף, הגיל לא חשוב..

למעלה