שישי ארה"ב!!!
Yippy!

שישי ארה"ב!!!../images/Emo58.gifYippy!

אמבר הוזכרה בסידרה! נראה שריק החדש התעדכן טוב טוב על החיים של הריקים הישנים... אפילו על הכליה יודע... אה, ועוד משהו, לא אמרתי שתהיה בעיה עם המונופול שניק מנסה ליצור? זה איך אומרים פה בארה"ב: I know my shit!

Mikel20

New member
וואלה? ../images/Emo13.gif

מגניב, אולי גם יזכירו בטובם שהיא כרגע מבקרת בג'נואה סיטי, זה יכול להיות נחמד... אנג'י, זה רק אני, או שאת רואה את הסדרה באופן קבוע ?

אני מקליטה כל יום...

ורואה בלילה אחרי הלימודים. אני לא מגיבה הרבה כי לרוב אין לי מה להגיד...

אני גם רק מגיב כדי שמייקל לא ייעלב

תכל'ס - אין לי באמת מה להגיד
נו כבר, איפה הנבלה שמעלה את הפרקים של ארה"ב? למה אני צריך לחכות שעות לפרק?

Mikel20

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בינתיים אתה זה שפתחת את כל השרשורים בזמן האחרון...אז נא להרגע שם! אם כבר למישהו אין מה להגיד זה אני
, המצב כ"כ קשה שחזרתי לקרוא ספוילרים!!! החצי השני של שבוע הבא הולך להיות חזק
אני ממש סקרן לגבי מה שהם יעשו לכבוד פרק ה 5000.

sashkashurik

New member
גם לי אין מה להגיד בדרך כלל. ../images/Emo3.gif

ואני גם בכלל לא רואה את הסידרה, לפחות לא כל יום. יוצא לי לפעמים פעם בשבוע, לפעמים לא יוצא בכלל. עדיין, אני כותבת פה. "אין מה להגיד" זה לא תירוץ!

Mikel20

New member
../images/Emo207.gif מי נוסע לאוסטרליה ../images/Emo58.gif

כמובן שספוילר לארה"ב, לא היה מקום לזה בכותרת
בכל מקרה לצערי הרב הקאסט שזוכה לנסוע לאוסטרליה הוא רון מוס, קק"ל, מקנזי מאוזי, וקייל לאודר...במילים אחרות, יהיה לח, דביק ומשעממם down under... די הייתי בטוח שאת האנטר הוא לא ייקח, אבל זה שסוזן (וסטפני) נשארת מאחור???

מיקל, איזה כלי אתה!!!

down under... ענק!! איך אתה מכיר אותם? לפני איזה שלושה חודשים סשה ואני היינו בוגאס וזכינו לגעת down under!

Mikel20

New member
תודה על המחמאה אבל...

אני לא חושב שהתכוונו לאותו דבר
כוונתי ב down under זה לאוסטרליה (זה כינוי ליבשת באנגלית לא?)
אחחח וגאס
בלאג'יו
באיזה מלון הייתן? כמה הימרתן
אם יש דבר אחד שאני יודע שאני אעשה כשאני אסיים את הלימודים זה לחזור לוגאס ולראות את כל המלונות שלא הספקתי לראות בפעם הקודמת...

Mikel20

New member
צפן, שמע תאוריה הזויה

סתם תאוריה שרצה בפורומים...הבחור הזה הארווי גולדן, מאחוריו עומד לא אחר מאשר.....פרינס עומאר!! והדבר הזה שהוא רצה מניק ששווה יותר מכסף הוא? אתה יכול לנחש..טיילור, וזה למה ניק יתחיל עכשיו להתקרב לטיילור..הזוי לגמרי נכון?

M a g n u s

New member
הו סופסוף קצת אקשן../images/Emo58.gif

עד כמה שאני רוצה שברוק וסטפני יסתדרו, הרבה פחות מעניין כשהן חברות... אהבתי את ברוק בגרסא החדשה שלה- בטוחה יותר, נוקבת יותר, שתלטנית יותר, לא נותנת לאף אחד לדרוך עליה יותר- ואפילו מפלרטטת יותר (עם ניק כמובן)
הסיפור עם ניק ממש מעניין... מי זה המיסטר גולדן הזה
(מיקי- שאלה רטורית- לא לספיילר
) ולגבי אמבר- אם לא הייתי יודע שהיא הגיעה לג'נואה סיטי עוד הייתי חושב שהיא חוזרת

למעלה