שישיית המפגשים

superyal

New member
שישיית המפגשים

טוב אז אני לא ממש מכורה כמו רבים מהאנשים פה אבל הפעם הראשונה שקראתי את רומח הדרקון היתה לפני משהו כמו 10 שנים הבעיה הייתה שאז הייתי בת 10 ולא ממש הסתדרתי עם הספרים אז הפסקתי באמצע הספר השני ברשומות, החלק עם היער בילבל אולי אז עזבתי לפני שנה בערך סיימתי את כל הרשומות סוף סוף בצורה מסודרת הבעיה נוצרה כשהשגתי את שישיית המפגשים, קראתי את הראשון השני והשלישי ויש לי בבית את השישי, איזה כיף איפה לעזעזל אני משיגה את הרביעי והחמישי???!!!??!! לא אכפת לי אם אנשים יגידו לי עזבי הם לא טובים זה לא מעניין או כל דבר כזה אני חייבת לקרוא אותם!!! HELP דרך אגב מישהו מכיר את הסדרה של בליגראד?

1מורןA

New member
כמובן

הבבלגריאד - סדרה מציונת של דייויד אדינגס והמשכה - המלוריאן!

Palass

New member
כמובן

הבלגריאד - סדרה מציונת של דיוויד אדינגס והמשכה - המלוריאן.

D gitaL

New member
אתם מתאמים את זה או משהו?

וסליחה אנלא יכול לספק שום מידע על שישיית המפגשים

Palass

New member
מה?

הא, לא. פשוט דברתי ממחשב ציבורי והשם יהה מורן ולא שמתי לב.

nedisrael

New member
שישיית המפגשים

הספר הרביעי הוא על סער, החמישי על קורותיהן של תאניס וקיטיארה ביחד. אין להשיג אותם היום, אלא אם את מכירה חנות ספרי יד שנייה ממש טובה, אבל בספריות יש אותם. תבקשי מחברים מספריות אחרות להביא לך..:)

סדרת שישיית המפגשים

היא לא משהו, פרט אולי לשניים הראשונים ("נשמות אחיות" ו"תאוות נדודים") והאחרון ("החבורה"). לא תפסידי כלום אם לא תקראי. מכיוון שהסדרה יצאה בהוצאת "מיצוב" שכבר לא קיימת, אפשר להשיג רק משומש (אם מישהו מוכר), או אצל חנויות יד שניה. נסי גם את חנות הספרים של איתמר, הוא מצא לי כבר כמה ספרים שאזלו מהמדפים. ואם אפסו כל הסיכויים - ספרייה ציבורית... בלגריאד (וגם "כישור הזמן") זו נקודה כואבת בשבילי - התחלתי, באמת-באמת ניסיתי, אבל התייאשתי אחרי 4-5 ספרים. לא בשבילי.

Arana

Well-known member
מנהל
סליחה, ההודעה הקודמת היא שלי

נכנסתי ממחשב אחר ולא שמתי לב לשם המשתמש.

nedisrael

New member
לדעתי הספר הרביעי

("השבועה והמידה") הוא הטוב ביותר (רק השני והחמישי נחמדים).

Arana

Well-known member
מנהל
עניין של טעם

דווקא את "השבועה והמידה" לא אהבתי. הרגשתי שהספר הולך סחור-סחור ולא מגיע לשום מקום. ומה הקטע עם "שר היער" או מה שהיה שם? (כבר לא זוכרת בדיוק מה, קראתי מזמן, ורק פעם אחת). אהבתי כל ספר בסדרה שבו הופיע גדילן. את "נשמות אחיות" אהבתי בגלל תיאור ילדותו של תניס והדרך בה הוא התמודד עם חברה אלפית שראתה בו "סחורה פגומה". גם תיאור הידידות שלו עם חלמיש היה יפה. וחוץ מזה, היה שם קטע הורס של לאורנה, המגלה לראשונה את ההשפעה הממיסה שיש לה על גברים...

קראתי את השני והשלישי

ספרים חביבים, אבל לא יוצאים מגדר הרגיל... סדרת הבלגריאד, לעומת זאת, הרבה יותר יפה, אבל לדעתי המלוריאן יותר טובה. דרך אגב, מישהו קרא את שני הספרים המוספים (ספרי ההיסטוריה) של אדינגס?

superyal

New member
ספרי ההסטוריה

ברור!!! באיזשהו פרץ של התמכרות קניתי את כל הסדרה כולל שני הספרים האלו הם ממש טובים זה כמו לקרוא את כל הסדרה מחדש אבל בצורה שונה מעולה..

לא את כל הסדרה

אם יש משהו שאיכזב אותי בספרים האלה זה שהם הסתיימו כשגריון נולד ולא המשיכו לתוך הזמנים של הבלגריאד והמלוריאן, אז לא יכולנו לקרוא על המאורעות מנקודת המבט של בלגראת ופולגרה.

למעלה