שישו ושימחו

maayan15

New member
איזה יום רע היה לי היום...

הקטע המוזר הוא שאין לי מושג למה!!....פשוט חזרתי הבייתה בוכה (כן בכיתי ברחוב בדרך הבייתה...הדבר הכי מביך שקרה לי בחיים)...וכל מה שקרה היה יום לימודים ארוך....אני לא מצליחה להבין מה הקטע שלי...אני בזמן האחרון פשוט מתנהגת כמו מטומטמת....מילא...יהיה טוב...נקווה... מעיין <שוקלת ברצינות לפרוש מהמוסד המקולל שנקרא בי"ס>

d@r121

New member
יום סביר +

התחלתי מאוחר כי היה מועד ב´ למבחנים מחר יש לי מבחן מחרתיים גם מבחן ואמא שלי הטילה עלי להיות רק 4 שעות מול המחשב יה וווריט8-|

d u c k y

New member
שישו ושימחו

משכורת ראשונה... ואפי - את הסכום נשאיר בינינו...

yuvalb9

New member
../images/Emo42.gif מעולה לכ-ו-ו-ו-לם!

מה שלומכם היום צדיקים שלי? אני יודע שמשפט כותרת כזה לא ראה פורומינו כבר יובלות, או מאז התמוטטות הנויורמטר של אפי שלנו. התעוררתי היום בסביבות 0530 עם חיוך מרוח על הפנים. למה? אין לי מושג, אבל אני שמח באותה מידה. מרגיש שמח וטוב לבב כמו איזה כלב גולדן רטריבר כשמביאים לו ילד לשחק איתו. יום ארוך עומד לפנינו, ועוד חודש (בדיוק) גיוס לצבא ההגנה (?) לישראל, זאת נראית לי תקופה טובה... שמיים כחולים בחוץ אבל לא חם. בכל מקרה, אחרי הדביקות (ואפי, מצטער אם אבדת את ארוחת הבוקר שלך), יש לי עוד דבר אחד להגיד: בוקר טוב לכולכם, שיהיה לנו שבוע טוב, וחודש מעולה! שלכם, תמיד, יובל

אושר מ

New member
מעולה??

אושר (החולה למי שלא יודע), לומדת מתמטיקה לקראת שיפור בציון בבגרותה חורף. כיוון שלאושר (החולה) נשארו עוד שלושה שבועות ללמוד, אין היא יכולה להפסיד שיעור, למרות היותה של אושר חולה. לפיכך הטריחה עצמה אושר (החולה) לקום מן המיטה בשעה מוקדם זו של הבוקר, ועכשיו צריכה היא לראות אם מסוגלת היא לנהוג... או שמה תסנג´ר את אחד מההורים. אושר (החולה) אומרת שזה הולך להיות יום בהחלט לא טוב.

מיטללל

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב

לכל אחד מאתנו יש ימים כאלו.. עם מצב רוח כזה יובלי.. תנצלו טוב
ובאמת שיהיה לכולנו שבוע מקסים. ואיזה נחמד.. פתחתי את האיי סי קיו. מורן ישר קפצה עליי, והודיעה כי כתבו בפורם שוקולד בעיתון! עיתון מעריב. במוסף און ליין. על התחרות בין הפורם לפורם אגדות {של עידן}-"שוקולד באגדות". <ואם כבר.. אז כבר.. אני לא רואה מספיק את שמותיכם בכתיבת הודעות שם.. זה לא יפה! 608!!!>

JoNy007

New member
זה אכן בוקר טוב

לא ללכת לבית ספר כי חלק מהמורים שמלמדים אותי היום הלכו לטיול שנתי. ואני מתחיל ללמוד ב-12...איזה כייף זה

dana2909

New member
טוב חלקית

נו, עבר על כוחותינו לילה שקט (פחות או יותר). נראה לי שהשכנים שלי יצאו לחופש. כל הסו"ש הם היו ממש חרישיים. רק מה, איך אפשר להיות כאלה צוהלים ביום ראשון בבוקר?? יום חמישי אני מבינה. אבל ראשון בבוקר? ועוד יום איכסי כזה, שאיך שהגעתי לעבודה, לא הספקתי להניח את ישבני על הכסא, וכבר התחילו לטרטר אותי בכל מיני דברים שוליים ולא חשובים. בקיצור, יפה שאתה במצב רוח טוב כזה... אם אני אראה מישהו מחייך היום, אני אדע זה אתה.

Idan91

New member
גם אני מחייכת היום! ../images/Emo187.gif

אבל גם בשאר הימים...

Idan91

New member
../images/Emo2.gif איך העזת? ../images/Emo187.gif

אני ילדה כ"כ טובה...

liorz1984

New member
יש כאלה שנשארים בבית ולא עושים כלום

ויש כאלה שהולכים לעבודה לא עושים כלום (כי פשוט אין עבודה.. לא שאני מתבטל חס וחלילה רחמנא ליצלן) ומקבלים על זה כסף.. חיים טובים!

zimes

New member
ויש שכאלה שנשארים בבית,

עושים הרבה, ומקבלים על זה כמה שקלים.

או, שכחתי לציין

שגם מי מחברי הפורום שמתחיל עבודה חדהש, גם הוא מחויב במשלוח פאקט ברכה למסריי. טוב שהזכרתם לי.

taz512

New member
התחיל רע ממשיך לא רע בכלל

טוב הבוקר התחיל בזה שאני אחרי שלוש שעות שינה פךוס עדיין אפוף אדיי אלכוהול. הבאסה הורגשה בגלל שלילו חזרה לצבא. (ועכשיו כולם ביחד אויייייייייי) התעוררתי כהרגלי מאוחר, ובטרמפים נסעתי לעבודה. בעבודה היה כרגיל חרא, עם כמה קטעים מצחיקים, (בקרוב במסכים, טאז והעבודה) אחרי זה חבר שלי סינג´ר אותי לבוא לעזור לו באיזה עבודת אינסטלציה. טוב סיימנו לעבוד והגעתי הביתה, אם האוטו של החבר, והוא וחבר אחר באים לפה ברכיבה על הסוסים, פה נישב על בירה, בסבבה בחוץ עם מוזיקה ברקע, ואז נירגע קצת והחיים יראו יותר יפה, אחרי זה חבר שלי חוזר הביתה שלו עם האוטו ואני ברכיבה. ואתם שואלים איך אני מגיע הביתה חזרה? פשוט מאוד עם האופנוע של החבר השני. בקיצור מעכשיו זה רק צריך להשתפר. פלוס ליאתוש שלי צריכה להתקשר יותר מאוחר. נו אפי בסדר? גם רע וגם טוב, שילוב קטלני. טאז, השד והימים

למעלה