שישבת

shani2

New member
שישבת

יש למישהו מושג מה הופך את סופי השבוע לקשים יותר? השבועות רצים, ובכל פעם שנדמה שהזמן עושה את שלו ואני מתחילה לחוש איזושהי השלמה או אופטימיות לגבי העתיד, מגיע לו יום שישי ואז אני מוצאת את עצמי שוב על הקרשים. נראה לי שברגע שבו הוא ימצא לו מקום מסודר וירצה שהילדים יהיו אצלו גם בשבתות לא אדע מה לעשות עם עצמי. מקוה שאצלכם סוף השבוע נעים יותר.

סופי השבוע שלנו....

מה הופך את סופי השבוע לקשים כל-כך ?? - אני חושבת שזה אולי ההרגל של "המשפחתיות" בשבת, ואולי גם הידיעה של הלבד, המתעצם כל-כך דווקא בשבתות וחגים... כי בשבת אנחנו לא רצים לשום מקום, ולא עמוסים מבוקר עד ליל, ויש לנו את כל הזמן שבעולם רק לחשוב, ולתהות, ולהתבלבל, ולקנא, ולהיזכר במשפחתיות שהיתה לנו...(לפחות בחוויה)...- אבל - אולי זה לא חייב להיות כך ?! - אולי אפשר גם אחרת. אולי אפשר שתעשי דווקא בשבת את כל הדברים שתמיד חלמת ורצית לעשות, ולא היה לך אומץ, או לא היה לך עם מי ?! ואולי אפשר שתלמדי דווקא להנות מהשבתות האלה, המוקדשות כל כולן אך ורק לך, ולעצמך.... - יש בזה משהו נורא מתוק....לא ?! מישהי סיפרה לי השבוע, שחצי השנה הראשונה לאחר גירושיה - היו חגיגה מושלמת עבורה... היא הגשימה ועשתה דברים שבחיים לא חשבה שתעשה...היא טענה שמעולם לא היתה מוותרת על חוויה שכזאת...- אולי תנסי גם ?! - הרי הרבה מהדברים, הם בסופו של דבר בראשנו. והחוויות הן כמו שאת מחליטה שיהיו... תנסי לנצל תקופה זו, של שקט, של בדידות - דווקא במובנן החיובי. נסי אולי לראות את הדברים אחרת. ולהעמיס על עצמך חוויות טובות, ויפות... שיהיה לך ממש-ממש כיף בשבת זו, וגם באלו שאחר-כך... זיו

shani2

New member
יש משהו בדבריך

אין ספק- לכל דבר יש שני צדדים, תלוי איך קמת בבוקר ואיזה חצי כוס משכנע יותר.

למעלה