שישבת ברקן?!

שישבת ברקן?!

טוב בא לכם להסביר לי מה נסגר עם השישבת בברקן?! כאילו חלק אומרים לי יום שישי הזה וחלק לא... אזזז תגידו לי מה נסגר?!

ASTAR3

New member
לינוי...

השבת בברקן זה בשביל אלו שמיועדים לשנת שירות.

t i t u s h

New member
שישי שבת הזה..

זה רק שבת ש"ש... ובשישבת..24-25/2...זה שבת בוגרים!.. לכולנו

לינוי

כולם צודקים. השבוע יש בברקן שבת ש"ש. אבל ב- 24-25/2 יש שבת בוגרים.. דיברתי עם נתי וככל הנראה (על סף הבטוח) אתם לא יוצאים כי יש לכם פעילות בימי שבת, והוא לא מוכן (ובצקד..אם חושבים על זה) שתפספסו... אנחנו היינו ממש שמחים אם הייתם באים (קו 186..חח) אבל זה יקרא הברזה...

t i t u s h

New member
דרור למה אתה גם מגיב על זה

כולם אמרו לה..כבר..אתה לא חושב שהיא תבין?!?! אתה חייב להרגיש מלך..ולהשתלט על כולם!!

ספיר ולינוי

אם תצליחו להגיע להסכמה עם נתי, אנחנו מאד נשמח!!! אנחנו רוצים מאד שתבואו.. תדברו עם נתי ותנסו ללחוץ עליו שיוציא אתכם.. למרות שאתם יכולים לבוא גם בהגעה עצמית בקו 186 או 286... אבל אז אתם תפסידו פעולה (וזה לא מקובל עליו!)

זה לא רק אני ולינוי זה שאר הבוגרים

אם אנחנו הולכים לברקן אחרים מחליפים אותנו אז אין מצב שאני ייתן לחניכים שלי להיות בלי םפעולה אז אל דאגה אני יעשה הכל כדי לצאת

ברור שכולכם!!!

זה גם מה שאני הצעתי לנתי לעשות...למצוא מחליפים, או לשלוח רק פעילים ולא מדריכים, אבל הוא הסביר לי שכל הבוגרים עוסקים בהדרכה, ואין אפשרות שתוכלו להגיע. גם אני וגם אור ניסינו לדבר איתו...

בכל מקרה..

אם אתם מחליטים להגיע באופן עצמאי, תודיעו לי עד ה- 16/2 (תאריך אחרון) ותביאו איתכם (באותו יום) 35 ש"ח

למעלה