שיר

שיר

אני בתקופה של ריצות לרישום לחטיבה לשנה הבאה לבת שלי ואת הבן אני מעבירה בי"ס <עולה ל- ח'> - מחכה לקבל תשובות ואז נבחר לאן. ואני כאילו עומדת מרחוק ורואה איך הם גדלים לי והופכים לאנשים ושמח לי ועצוב לי... אם הייתי יכולה להיות לידם כל הזמן, ככה על הכתף בקטן כמו בסרטים המצויירים, לשמור עליהם, להחזיק שלא יפלו ולדאוג שיצליחו להסתדר בעולם הזה של ספק מבוגרים ספק ילדים. וכשאני מרגישה כך אני מנגנת לי בראש את השיר הזה עלה קטן שלי אברהם פריד מילים: ישי לפידות לחן: ישי לפידות אני הוא עץ מאוד זקן ושבע ימים ראיתי כבר רוחות עזות ורעמים אתה עלה קטן מתנועע בטוח בעצמו, הכל יודע קח איתך צידה לדרך, את נסיוני אל תזלזל, אולי זה כל מה שיש לי כי יש ימים יפים הכל פורח ויש שעות קשות הכל בורח תחזיק חזק עלה קטן שלי כי לא תמיד הכל בחוץ בהיר ורוח סער וסופה קרה תזכור ותתחזק אני איתך! תחזיק חזק עלה קטן שלי. ולא תמיד הכל נכון הכל מובן חיים זה לא שיעור חשבון זה גם מבחן עכשיו עלה קטן הכל רגוע אך מרחוק אולי ענן מגיע קח איתך צידה לדרך את ברכתי חצי הכוס היא מלאה תזכור תמיד וכשהשמש אל הים שוקעת אל תדאג מחר היא שוב זורחת! תחזיק חזק עלה קטן שלי כי לא תמיד הכל בחוץ בהיר ורוח סער וסופה קרה תזכור ותתחזק אני איתך! תחזיק חזק עלה קטן שלי. ועכשיו אני הולכת להביא טשיו

יווו הציניות שלך נשפכת מהאוזניים

להביא לך אטמים? יש במבצע בסופרפארם

אז ...

אני לא ציני !!! אני רגיש דווקא לשיר הזה , ושירים טובים עושים הסטוריה ... דהיינו, שהם מזכירים לי תקופות . ובאמת נגמרו לי הדמעות , ולמרות שיש לי הרצון לבכות יחד איתך ...למי עדיין לא יבשו הדמעות ??? ולמי שיש , שיקח טישו !!! אז לקחתי גמני , כהזדהות ! אני שונא אנשים ציניים , הם טיפשים וריגשית ומטנפים את סביבתם בטיפשותם ... איתך במצבך וריגשותייך .

גלמור32

New member
אתה מכליל מדי .....

ציני הוא לא טיפש הוא רואה דברים בעינים אחרות אני כן מסכים איתך שהוא יעמוד בטיפשותו עם יתנהג בציניות במצבים שהוא צריך לתת רגש וחום ולא לרדת בהפוך על השני ביום יום זה אף יכוללהיות מצחיק - זה גם תלוי בפרטנר לציניות

גלמור32

New member
זה גם נכון אבל אני עושה זאת רק בקטע של צחוק

או כשאני רוצה לקטוש משהוא

touti

New member
יקירתי,

הילדים גדלים אך תמיד ישארו הילדים שלנו. גם כשהם יביאו לנו נכדים הם יישארו הילדים שלנו. והשיר שהבאת הוא ממש שיר צידה לדרך. ככה אני אומרת לילדים שלי על השיר הזה. חיבוק לך:)

למעלה