שיר

Danial***

New member
שיר

נתקעו לי 3 מילים משיר אחד בראש ואין לי מושג מי שר אותו ומה המילים "ונחיה באושר ובעוני..." מישהו יוגע?

R-E-L

New member
בעושר ובעוני של....

נו!.... בעושר ובעוני של.... שיט, ברח לי השם... אני ידעתי אותו... לעזעזל... טוב,
על ההטרדה.

u*m

New member
עולה לי השם..

עופר לוי.. נראה לי ששמעתי את שמו בהקשר הזה... אבל אני לא מכירה אותו..וגם את השיר לא ממש.. אז אל תבנו על זה.

ST

New member
המילים...

באושר ובעוני - שי עמר סגרנו יום, סגרנו בטריקה חסרת מקום, הרוח שוב שרקה נפגשנו שוב, נושמים את הקפה ידענו שהבוקר יעלה יהיה ארוך, הלילה שיהיה ועוד נחזור, נשכב נצחק נבכה כשייפגשו שפתיים וקפה, נדע ששוב הבוקר יעלה ונחיה, באושר ובעוני, עד עצם היום הזה ונחיה, ואת תהיי כמוני כך או כך חיים על הקצה ונחיה, באושר ובעוני עד עצם היום הזה ונחיה, ואת תהיי כמוני כך או כך חיים על הקצה פתחנו יום, חלון מלא אבק הגורל מכתוב חסר לנו מזל ממהרים לרוץ, חייבים להתפרנס אחרת נמות או נקווה לנס עברנו יום עברנו כל דקה כל כך יפה, השמש בשקיעה ציפורים עפות למקום בו חם יותר רק אני ואת לנצח נישאר ונחיה, באושר ובעוני עד עצם היום הזה ונחיה, ואת תהיי כמוני כך או כך חיים על הקצה (בפעם האחרונה יש עוד 3 חזרות על הפזמון) --- חנוכה שמח! אסתי.

u*m

New member
סליחה... והשאלה המתבקשת..

עופר לוי?.. מישהו מכיר?

u*m

New member
אה... אני יודעת מי זה..

זה שהצטרף לאהלה של תורה.. "המלך".. ברור.

u*m

New member
כן. זה זה.

היתה עליו כתבה ב"שבע ימים" שבוע שעבר. התרשמתי שהוא יהיר, חסר כבוד לזולת, אגואיסט, משוטט בעולמות עליונים - וחושב שהוא חלק מהם. בושה שהחילונים קוראים את הכתבה הזו ומתוודעים לעולם הזה, בושה לדת, לתרבות ולמסורת היהודית. צדיק.

למעלה