שיר

meeee

New member
שיר

תסבירי לי איך לפעמים שווה להתרחק, רק בשביל אחרי זה אותך לחבק. בעצם הדבר הזה שכל כך מחזיר אותי אלייך, דבר שמביא לי אנרגיה עצומה, מוציא אותנו מהחברות האטומה. במילים כל כך קשה לי להסביר לך, וכל מה שנתת לי איי פעם, רץ בתוכי…, כשאת איתי , ולא איתי. ואנשים לא יבינו, כמו שאנחנו לא מבינות איך הגענו לכזאת תחושה…, לא הכנו את עצמנו לכזאת הרגשה. וכשידך בידי, עיני בוהקות מבטים לא זזים לשניות ספורות. נגיעה כל כך תמימה ולא תמימה ומצמררת…, נגיעה כל כך אחרת… וזה אותנו מצחיק ש"אותם" זה מטעה… זה בעיננו כל כך שלו ויפה… ואוף את כל כך יודעת לשבות אותי ולתת לי להרגיש אחרת, ואת כל כך יודעת להכאיב לי, ולתת לי להרגיש מיותרת… ואת יודעת כל כך הרבה מה ובאיזה זמן…, לתת לי להרגיש היפה מכולם. ואת יודעת הכל כל כך איך, וזה אותי משגע ומרכך… ברגעים קשים… והכי כואב זה שמוטב להרפות. לא מצורך אלא מיוזמה כדי לזרום טוב יותר. ואני בורחת מהמבטים, בוכה על זה כל כך הרבה פעמים…, ואלוהיםםםם אני משתגעת כל כך…, כמה שאני מסוגלת לאהוב אותך!!! ועכשיו כבר אפשר לנשום להפסיק להיות רמאים… עכשיו כבר אפשר לנשום… ולהמשיך בחיים.

וואו me............

מדהים! התחברתי לכל מילה, נגע בי... אוהבת
זמרת בארים

פלג^ר

New member
פשוט יש לך את זה ילדה מוכשרת שכמותך

תמשיכי כך את יכולה להגיע רחוק.אוהבת מוניק שיוצאת תיכף לשחיה לילה

קרן^

New member
מאme ../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

זה כל כך יפה... וכל כך מובן... אמרתי לך כבר שאת כשרונית.... אבל שוב פעם... את כשרונית ילדה יפה! (הפעם מודגש...)
קרן^
סבתא.. שמתגעגעת...

meeeeeeee

"אני כל כך אוהבת שלפעמים אני שונאת" אומנם אני קצת מעורפלת בשעות האלו שאני רק קמה אבל ממש כנה והשיר חזק ויפה הצלחת לרגש אותי על הבוקר (הבוקר שלי לא שלכם) זה לא שהמילים מדהימות או החריזה נפלאה (למרות שגם את זה יש!!! אבל יש יותר חזק מזה) פשוט יש מין כוח שגורם להבין העברת את הרגש מצוין אני מבינה מהשיר שלך שאת כואבת אני מקווה אני מקווה שתרגישי חופשי לדבר איתי על זה שיר מדהים תמשיכי לכתוב נאי כל כך אוהבת את סגון הכתיבה שלך
דניאל נסיכת המוות

meeee

New member
נסיכתתת

ואו... תודה :) גם אני את שלך... כבר אמרתי את זה מלאאאאנים... :) צרי קשר

למעלה