שיר

שלי ש

New member
שיר

שיר יקרה, הרבה זמן לא הייתי כאן, כך שאינני יודעת מה עומד מאחורי הנתק בינך לבין אמך המאמצת, באילו נסיבות אומצת ובאיזה גיל, אז נבצר ממני לומר הרבה. בכל אופן, בתור ילדה מאומצת, ובתור אדם בכלל, כל הסיפור נשמע לי ממש לא בריא, ולא מועיל לשלוותך ולבריאותך הנפשית. לגבי הפגישה עם האם הביולוגית, התסריט נשמע לי די דומה לרוב התסריטים, מעט מאוד מקרים הוכיחו עצמם כפגישה של החיים, ויצא מזה ששון ושמחה. כנראה שכדאי שננסה להיכנס לנעליהן של האם הביולוגית, נראה לי שזו מעמסה לא פשוטה שצריך לסחוב אותה כל החיים, ואולי זה סוג המטענים שהזמן לא מרפא - מי אנחנו שנשפוט אותן עד שנהיה במקומן ? עצתי, חישבי על עצמך, תידאגי לעצמך, לבריאותך הנפשית, ושלוות החיים. הרי לכל אחד מאיתנו יש את בעיותיו שלו, לא ? כל עוד אין לנו אפשרות לשנות את הדברים, עדיף לנו להשקיע אנרגיות במקומות אחרים ... חיזקי ואימצי, מקווה שאינך כועסת על התערבותי, שלי

..שיר..

New member
לשלי ש

קודם כל ברוכה השבה למשפחתינו, כועסת את האמת קצת
מקווה שתיקראי קצת אחורה את סיפור חיים ותקבלי קצת רקע , שלי יקרה כמו שאת מבינה כל אחד עם סיפור האימוץ שלו ומסע החיים שלו אצל כל אחד זה שונה (נכון יש נקודות מחברות ) אבל מבחינת העוצמות ומבחנית המישפחה בה הוא גדל כל מקרה לגופו ,אינני חלילה באה מהמקום של שופטת את האמא הביולוגית אני בטוחה שהיא נושאת מטענים שהזמן לא מרפא אבל מינימום ותחשבי על זה גם לכיון ההפוך מי הן שישפטו אותנו ? וידירו שינה מענינו ויאימו ? ויפגעו ? אז כל אחד והסיפור האימוץ שלו.. אבל יש לי משהו מאוד חשוב לומר לך נכון יש דברים שאין באפשרותינו לשנות אבל לא אומר שאסור לנו לכאוב אותם , כל הסיפור הזה "הלא בריא " הוא לא עוד איזה "אגדת עם" בשבילי שלי הוא הסיפור שלי תמיד הוא ילך איתי אני לא יכולה לנתק אותו מימני זה כמו לנתק את עצמי זהו עוד כמה חלקים בפזאל שלי אני יודעת שקשה להבין אותי אבל אומרים את יודעת שאת הכאב שבעל הפצע כואב לפעמים לאחר קשה להרגיש כי הפצע הוא שלו
אז שלי הסברתי את עצמי כמה שיכולתי להעביר את הרגשות למילים ו.. מקווה בשבילך שסיפור החיים שלך טוב יותר משלי
שיר

שלי ש

New member
שיר

שירוש, כמו שאמרתי, עוד שכתבתי, ביקשתי מראש סליחה על התערבותי, כי אני לא יודעת הרבה. מה שניסיתי להגיד, וכנראה לא יצא לי טוב, זה שחשוב לי שיהיה לך טוב, ברור שאי אפשר לשכוח, אנו הרי לא רובוטים, הננו אנשים מוצפים ברגשות. חשוב לי שתתרכזי בעצמך, עד כמה שאפשר כמובן, ותנסי לא לתת למטענים לעצור אותך .... אבל שוב, אני נזהרת בדבריי, כי אני לא במקומך. אוהבת, שלי

שלי ש

New member
שיר

שירוש, כמו שאמרתי, עוד שכתבתי, ביקשתי מראש סליחה על התערבותי, כי אני לא יודעת הרבה. מה שניסיתי להגיד, וכנראה לא יצא לי טוב, זה שחשוב לי שיהיה לך טוב, ברור שאי אפשר לשכוח, אנו הרי לא רובוטים, הננו אנשים מוצפים ברגשות. חשוב לי שתתרכזי בעצמך, עד כמה שאפשר כמובן, ותנסי לא לתת למטענים לעצור אותך .... אבל שוב, אני נזהרת בדבריי, כי אני לא במקומך. אוהבת, שלי

..שיר..

New member
../images/Emo23.gif לשלי המתוקה

עכשיו נירגעתי
, שלי יצא לך מצויין מה שאמרת והיה חשוב לי לשמוע והלואי ואוכל לא לתת למטענים לעצור אותי ... אוהבת בחזרה
ואיך חשבת שאפשר לכעוס על בת משפחה מתוקה כזאת ?
שיר

אורנה ב.

New member
ושוב לשיר

שיר קראתי את תשובתך לקושיות שלי מאתמול. התחושות שאת מתארת הן קשות ואני דווקא מכירה אותם אם כי לא מאותו המקום שלך. זכותך לרצות באהבה ואף לקבל אותה במינונים "שיהרגו פיל" אבל ע"פ התאורים שלך את לא תוציאי דבש מסלע והסיכוי שאמך תשתנה בגילה הם מזעריים. ע"פ כתיבתך בפורום את בחורה עם הרבה כוחות ויודעת לגייס את הסביבה לעזור לך: ראי כמה חברים פה כותבים אלייך ועלייך. לכן אני חוזרת על דברי מאתמול ומצטרפת לדבריה של שלי בנוגע לבחירת השפיות ולקיחת אחריות על המשך חייך. את בת 23 וכבר לא במקום בו נמסרת ו/או נלקחת לאימוץ.

..שיר..

New member
../images/Emo20.gif לאורנה המתוקה

אכתוב לך תגובה מאוחר יותר פשוט אני צריכה להתאזן מהתוכנית מאוד התרגשתי..
שיר

..שיר..

New member
../images/Emo20.gif לאורנה היקרה

תודה תודה על הנקודות למחשבה אחשוב עלהם ו .. אנחנו לא כועסים נכון?
והמון
שיר

למעלה