טובע בים, אשר נוצר מדמעותיי שלי, סבל ויסורים נוגסים בי, כמה עוד אוכל לסבול, לפני שאחליט לסיים הכל, בינתיים זאת ליבי עוצר, למרות כאב, אל תוותר, שתהיה לי את התקווה, שהיא, למרות הכל, תחזיר לי אהבה. כוס קפה.
אני זורקת לך גלגל הצלה .. הים שנוצר מהדמעות שלך .. סופו שיתיבש הכאב והסבל שאתה הנך מרגיש עכשיו הוא חלק מאיתנו .. ותאמין לי שהוא יעבור הלב שלך כואב , כי הוא עדיין אוהב .. והיא מבחינתה יש לה חבר שאותו היא אוהבת .. תסתכל קדימה ותראה שיש באופק עוד תקווה יש באופק עוד הרבה זמן לפני שתתיאש ותרים ידיים במקרה של רצון לשיחה . במקרה שתרגיש שאתה לבד בעולם במקרה ותרצה רק לבכות בלי לדבר .. אני פה מתוק .. אני פה להקשיב לך ... וביחד נעבור את הסבל הזה..
מנסה לאחוז בגלגל בכל הכוח, למרות הכאב לא מרפה, מנסה לראות את האופק, התקווה עליה דיברת, אך רואה מטושטש בגלל הדמעות. . . איך אני אעבור את הסבל? לפחות, לפחות אני לא לבד. תודה שרון, על הכל אני חושב שאני ילך לישון, לילה טוב, כוס קפה.
אני יודעת שקשה שלך .. אני יודעת שכל מה שבא לך לעשות זה לשבת ובכות .. אתה מרגיש שזהו ... הכל נגמר ויותר לא תמצא את האושר שלך .. אתה תעבור את זה .. כי אני פה . אתה תעבור את זה .. כי אתה חזק מספיק כדי לשרוד את הכאב הזה אתה תעבור את זה ...כי אני יודעת שבתוך תוכך יש את הניצוץ של התקווה התקווה שתמצא לך אהבה חדשה .. ואם תרצה לדבר תשלח לי אי מיל אני אחזור אליך ... לך לישון ..כנס למיטה חבק את הכרית ותבכה קצת .. זה עוזר .. זה משחרר .. שיהיה לך לילה טוב .. מי יתן ותחלום רק חלומות טובים .. שלך שרון