שיר

JOHN LENNON1

New member
שיר

בית א נולדנו לשתוק, לדבר רק שמותר להסכים עם כול,ם על מה שנאמר לעשות מה שהם אומרים , לפכות שמבקשים לצחוק שמודיעים ,למחות על מה שהם מחליטים ואתה אדם זרוק באמצע הקיום מבקש לסיים הכול ,לפנות את העולם לאחרים מתפלא איך הם עדיין מאמינים בניסים מבקשים רחמים על חטאים נסתרים עדיין מאמינים שיש חלומות להגשים ,שאנחנו יצורים מסוכנים שיש מקום שבו נרגיש כולנו נעים אבל הם שונאים את עצמם, אוהבים רק לצפות דורשים מסגרות וחוקים למחשבות פזמון תן לי יד ,אני נשאר אתך עד הסוף, לא עוזב אותך לשום מקום אתה נראה לי קצת מפוחד ,שהכול יתנפץ לך בבת אחת תן לי יד ,לחייך אלי, שגם אני לא הפחד שלא אשאב לתוך הפחד הנתעב החלומות זה אנחנו וזוהי תקוותי כאן לחיות הפחד נפלא הוא גורם לנו לחשוב ולחיות עדיין פה בית ב נשארת המום גם אחרי שהבנת דמעת מעט על מה שבך הרגת אבל החלטת באומץ להיות אתה להצמיד אלייך חזר את הפחד הנסדק נקרע בין אדישות מוחלטת ובין הלהט לאהוב אתה רוצה להשתולל לצעוק בחוזקה שהכול כאן מוזר ואין לך לא תשובה ותשוקה אבל החלטת באומץ לצעוד על ההר כי נשארת סקרןלדעת מה נמצא בצד השני של ההר אתה מרגיש לבדך שהכול קורס סביבך מתחנן לאהבה לפחד הנורא

n oy

New member
יפה מאוד ונוגע ללב

תמשיך לכתוב ולכתוב את זה פה. נוי.

JOHN LENNON1

New member
הקלטה

אני כרגע עובד ,בין היתר, על השיר הזה בחדר הקלטות,ומתי שהוא יהיה ערוך ומוכן אני יפרסם אותו

למעלה