שיר

מ א י.

New member
שיר

אז מי אני בקבוצה ובכלל בקבוצות שונות ולמה זה באמת כול כך אכפת לי ? למה לא יכולתי פשוט להיות אדם אחד עם מישהו אחר לשוחח , לבד אולי תמיד ברחתי מכול ההמולה בכדי שלא לשאול את אותה השאלה בתוך קבוצה קטנה גדולה מה המקום שלי? ומה בכלל המטרה האם זה משנה אולי בעצם כול הקטע הוא העבודה ביחד אולי בעצם יצירה היא משהו מישני ואהבה היא החיבור ביננו זה וגם לתת ביטוי לשנינו אז מי אני כשאני לבד וגם ביחד ולמה זה כול כך חשוב ליצור הרי בעוד 20 שנה אף חד לא יזכור כאילו יש בי איזה מנגנון פנימי דוחף אותי מסביר לי את מחיר החופש זה לפעמים להתחבר ולפעמים להתבדל אני פה בשביל הנתינה ומה ממנה אקבל ליזום , לתת ידיים , לנסות להסתדר בסוף אולי נשמח , מעוד כדור שמתגלגל צומח והופך לכדור ארץ בקטן מקומי נחשף נגלה לי , עודני כאן.

רגע

ראיתי בחטף לפני כניסת השבת וגם עכשיו מרגיש שקריאה ראשונה עוד לא מביאה לי את זה משהו עוד צריך לשקוע שבוע טוב אמיר

הד

הד שבא מהקבוצה פוגש קול שלא תמיד ידע שכך קוראים לו הד שבא מעשייה מסלק כל הסחה או יוצר בועה גדולה הד שבא בחזרה עונה על השאלה שרק להתבוננות יש את התשובה

מ א י.

New member
היי, תשובה יפה.. אבל

איך באמת עליי להתייחס להדים הללו . הרי כול הד כזה בא מאדם עם השלכות משלו ... ו"עיוותי מצב " משלו ... מצד שני אכן מה שאומרים לי כלפי עליי בקבוצה נכנס עמוק בפנים ולפעמים מעורר תהיות איך ראו את הכול כך פנימי שלי בלי שאף ניסיתי להראות זאת . ומצד שני תגובות שקצת "פוגעות" איך להתייחס אליהם ? באיזו מידה הם קשורות לאדם שאמר אותן ובאיזו מידה אליי ? ואולי כאן באמת ההתבוננות העצמית נכנסת ...?

התבוננות

מה שאת שומעת בהד זה חומר ההתבוננות שלך גם מה שההתבוננות מעלה הוא חומר להתבוננות נאמר שמישהו קולט שאת מפחדת ומחזיר לך ראי מהו בדיוק הפחד רק את תדעי האם הוא פחד חיובי שנועד להגביר עירנות או שהוא פחד מחליש ומקטין פחד שמעודד תקיעות וחוסר גמישות לא קל להקשיב לכל חומר שעולה אבל הדרך הזאת קסומה ותמיד מתגמלת בהצלחה בהצלחה רבה בקצב ובדרך שלך אמיר

למעלה