שיר...

driftwoodstav

New member
שיר...

תראי, אני לא רוצה שתקחי את זה בצורה שונה ממה שזה אמור להיות, כי הדבר האחרון שאני רוצה זה להעליב אותך... אבל יש לך משהו נגד נועה´לה או נגד המחנות העולים בכלל? כתבת לה "יא שמאלנית מחנות עולימניקית" או משהו כזה... וזה לא עושה רושם שאת כזה אוהבת אותה... סתיו

driftwoodstav

New member
ועוד משהו קטן!

נועלה´לה היא המממממוווןןןןןןןןןןן דברים... אבל שמאלנית היא ממש לא! סתיו

לשיר הצומי

מותק, זה שאני בתנועת נוער כביכול שמאלנית, לא הופך אותי לשמאלנית יא עילגת כמו שאת אומרת, וחוץ מזה, מה זה הופך אותך למה גם התנועה שלך שמאלנית אז מה את מדברת בכלל מי את שתגידי לי שמאלנית יא קזמן!! יש לך בעיה עם שמאלנים מותק?? למה נראה לי שיש פה שמאלנים בפורום הזה אז מה גם אותם את שונאת!? חבל...!! ומה את אומרת תעופי לי מהפורום?@!?$ למה זה הפורום שלך!?# לא נראה לי...! ואת באמת צומי, אז תפסיקי כי את לא מעניינת אף אחד...

טיפקסית

New member
יש שמאלנים אל תריבו

הרעיון של הפורום שלא נריב ההיפך המטרה היא להכיר ולהיעזר במד"צים מכל התנועות , ואין קטע שנריב אחרת תהיה פה מלחמה בפורום, כך שאין לכן מה לריב דבר שני כן יש פה שמאלנים, אני באופן אישי שמאלנית גאה מאוד ואני מתגאה בדעות הפוליטיות שלי, ואפילו עובדת בבחירות בקלפיות ובצמתים השונים וממש לא מתביישת להגיד לאנשים בפנים את מה שאני חושבת כך שכן יש פה שמאלנים גאים אני מדברת בשם עצמי אבל בבקשה רק אל תריבו כי אנחנו אמורים להיעזר אחד בשני שלכן בשמת, קן אופק, השומר הצעיר

זה ממש לא קשור

לא התכוונתי שזה ישמע ככה פשוט למה שתגיד לי שמאלנית אם התנועה שלה גם ככה? הבנת? יופי, ואם לא-אז חבל... וזה כבר לר משנה-התפייסנו...אז לא לקלקל!

בכל מקרה

זה נשמע ככה... אז גם אם לא התכוונת ככה זה נשמע פעם הבאה תחשבי פעמיים לפני שאת מוציאה משהו מהפה שלך...

driftwoodstav

New member
אני מסכימה באלף אחוז...

רק רציתי לדעת מה יש לשיר נגד נועה או נגד המחנות העולים... באמת שאין לי שום דבר נגד שמאלנים, כי גם אני מגדירה את עצמי כאחת

בדיוק!

אני לא מבינה מה יש לה משמאלנים, ומתנועות שמאלניות, בייחוד שהיא בתנועה כזאת, ומה היא אומרת לי לעוף מהפורום ומתחילה לריב איתי על כל דבר, את מבינה שיר שהכל התחיל מזה שאמרת התנועה שלנו סרבנית, ואנחנו מתחננים להיות תנועה של הממשלה כדי שלא יסגרו אותנו (איך את מעיזה בכלל??) וזה הכי אבל הכי לא נכון בעולם, אף אחד מהם, ורק להזכיר לך, גם התנועה שלנו עם חולצה כחולה, מעמד הפועלים, ואנחנו לא מובדלים בכל דבר, יש דברים דומים ועכשיו את לוקחת קשה שאמרתי לך טוב שלא רמזת על זה שיש לך יום הולדת, וזה לא היה בקטע של איזו אהבלה או משהו אלא סתם לציין עובדה במן אירוניה כזאת, ותראי מה את עושה, מתחילה להגיד לי לעוף מהפורום, יש לך בעיות עם שמאלנים, מי יודע מה עוד... אז הההמממ..די

אני ממש מיצטערת

ממש לא נעים לי. מה שאמרתי בשירשור מזל טוב בשבילי היה בצחוק. אני הייתי גם אומרת את זה לכל אחד, ואני ממש ממש מיצטערת עם נעלבת. ומה לעשות, לכל אחד יש דעה על תנועות נוער שהוא לא נמצא בהן, ומה לעשות, אפשר ללכת לפורם של הנוע"ל ולהתוכח על זה שם (ממה ששמתי לב, רוב השירשורים שם בנושא הזה) וגם אני שמאלנית מאוד גאה.

אנשים...

לא התכוונתי שזה יצא ככה, סתם רציתי לרדת עליה (בצחוק) אין לי שום דבר נגד נועה, או התנועה שהיא מדריכה בה... פשוט לא היה לי מה לכתוב אז כתבתי מחנות עולים ושמאלנית. אני הייתי גם אומרת את זה לאנשים מהקן שלי... never take me seriusly unless i cry and threaten to kill myselfe.

אז תגידי...

כי לפי איך שאת מציגה את זה, זה נראה כאילו את שונאת אותי בטרוף, ואני ממש לא הבנתי למה את ככה, אז מצטערת אם לא הבנתי שזה היה בצחוק, אבל את מבינה שאי אפשר לראות הבעת פנים וקול לפי כתיבה... חפיף...

שמתי לב... ../images/Emo8.gif

דרך אגב, אני ממליצה לך בחום, לא לשתות או לאכול כל דבר בזמן האחרון, כי מי יודע, אולי הרעלתי את זה?
לא סתם, יש לי שריטות כזו שאני כל הזמן צוחקת עם אנשים ושאני לא צוחקת עם אנשים והם צוחקים איתי אני לוקחת את זה אישי...
חפיף.. וד"א מותק! תראי את עצמך מקובלת מכיוון שעכשיו כתבתי לך נאום שלם (אפילו בשפה גבוהה) אבל משהו קרה, ופתאום זה נעלם..

חחח...

תודה רבה על הנאום בשפה הגבוהה! וזה בסדר אני לא מתכוונת לאכול או לשתות משהו כי אני חולה 39.5 מעלות ואני לא סוגלת להכניס משהו לפה... אבל זה לא באשמתך! חח..

driftwoodstav

New member
אני שמחה שהבהרנו את העיניין הזה!

שמתם לב שתמיד שקורה משהו כזה פתאום כולם מדברים בשפה גבוהה שכזאת? סתיו

למעלה