שיר

odery

New member
שיר

הים זה אנחנו /דנה ברגר היום היינו אנחנו הזוג הזה כל הערב נסענו בלי לדבר תקועים בפקק בדרך אל סוף הדרך אהבה משקרת, גומרת מה ישאר? היום היינו אנחנו הזוג הזה מפנים את הגב כל אחד אל מה שחסר הולכים לישון בלי לגעת רואים רק את החושך קשורים בשרשרת זה סרט, שהכל ייקבר היום זה אנחנו שבחיים לא חשבתי שנהיה כי מי רוצה להיות כל כך לא מאושר? היום היינו אנחנו הזוג הזה באמצע הרחוב צועקת אנ'לא רוצה יותר לא יכולה יותר רק לא לפני הילדה רק לא לפני הילדה רק לא לפני הילדה זו מלחמה מיותרת, שוברת, מתי זה עובר? היום זה אנחנו שבחיים לא חשבתי שנהיה כי מי רוצה להיות כל כך לא מאושר? היום זה אנחנו תראה איך אנחנו נראים מי רוצה להיות כל כך לא מאושר? מי רוצה להיות כל כך לא מאושר? מי רוצה להיות? היום זה אנחנו שבחיים לא חשבתי שנהיה כי מי רוצה להיות כל כך לא מאושר? היום זה אנחנו תראה איך אנחנו נראים

גמני שיר../images/Emo79.gif

אהבה אחת קטנה מילים: רחל שפירא לחן: נורית הירש יונה אמיצה אחת אינה יכולה לרפא את השנאה נשיקה מתוקה אחת אינה יכולה לעקור את הקנאה חיוך מפוייס אחד אינו יכול לייבש את מעיין הדמעה אבל אהבה אחת קטנה יכולה לעשות נפלאות אבל אהבה אחת קטנה יכולה לעשות נפלאות היא יכולה לברוא את האהבות הבאות היא יכולה לברוא את האהבות הבאות. סנונית מהירה אחת אינה יכולה להקדים את הלבלוב ופרוטת נדבה אחת אינה יכולה לנחם את העלוב נביא חולמני אחד - האם יוכל לנפץ ולהרוס את הכלוב? אבל אהבה אחת קטנה יכולה לעשות נפלאות. אבל אהבה אחת קטנה יכולה לעשות נפלאות היא יכולה לברוא את האהבות הבאות היא יכולה לברוא את האהבות הבאות. זרימה של נהר אחד אינה יכולה להשביע את הים להבה אדומה אחת אינה יכולה לחמם את העולם כוכב יפהפה אחד אינו יכול לחייך ולהאיר לכולם אבל אהבה אחת קטנה יכולה לעשות נפלאות. אבל אהבה אחת קטנה יכולה לעשות נפלאות היא יכולה לברוא את האהבות הבאות היא יכולה לברוא את האהבות הבאות.

touti

New member
גם לי שיר

רק אל תגיד לי שהכל בסוף עובר ואל תספר לי איך האופק מתבהר לא רוצה מילים להתנחם לא אכפת לי מי יוצא אשם רק אל תגיד לי שיאהב אותי אחר ואל תגיד לי שאסור לי לוותר אל תחפש את הדמעות יש לי עוד כל כך הרבה לראות תדע החופש כבר קורא בשמי מזמין אותי אליו לא מפחדת שוב לבד אז אל תחזיק לי את היד גם אם הדרך חשוכה עכשיו אולי ארעד מקור לא, לא תשמע אותי בוכה רק אל תגיד לי שעם הזמן זה מתרחק ואל תספר לי על החכם והצודק תראה איך שנגמר לנו הזמן אז איך זה שאתה עדיין כאן תדע החופש כבר קורא בשמי... מאיה בוסקילה

touti

New member
שלמה ארצי

כבר יבשו עינינו מדמעות, ופינו כבר נותר אילם מקול. מה עוד נבקש, אמור מה עוד? כמעט ביקשנו לנו את הכל. את הגשם תן רק בעיתו, ובאביב פזר לנו פרחים, ותן שיחזור שוב לביתו, יותר מזה אנחנו לא צריכים. כבר כאבנו אלף צלקות, עמוק בפנים הסתרנו אנחה. כבר יבשו עינינו מלבכות - אמור שכבר עמדנו במבחן. את הגשם תן רק בעיתו, ובאביב פזר לנו פרחים, ותן לה להיות שנית איתו - יותר מזה אנחנו לא צריכים. כבר כיסינו תל ועוד אחד, טמנו את ליבנו בין ברושים. עוד מעט תפרוץ האנחה - קבל זאת כתפילה מאוד אישית. את הגשם תן רק בעיתו, ובאביב פזר לנו פרחים, ותן לנו לשוב ולראותו - יותר מזה אנחנו לא צריכים.

מוקדש ב../images/Emo23.gif

מלאכי שמיים שרית חדד מילים: דוד זיגמן לחן: שמואל אלבז אהבת אדם היא לעולם כמו הגלים בים כמו הרוח אני רוצה לעוף כמו ציפור ואין לי לאין ישבתי מלאה במחשבות רק אהבה תציל אותי הפעם פסעתי לי עד שקפאו רגליי בשבילים של חיי בין שבילי הכוכבים ומלאכי שמיים על כסא מלכות גדול ורם יושב בורא עולם תסתכל עלי ותשמור את הנפש שיש בי תן לי את הכוח להמשיך לחיות את חיי יש לי מנגינה אחת בלב בליבי אותה אני שומרת המנגינה היא שיר לאמונה מדקה לדקה יש לי רק חלום אחד קטן להגשים אותו ואז לנוח אני רוצה למצוא את השלווה ולחיות בצילה בין שבילי הכוכבים ומלאכי שמיים על כסא מלכות גדול ורם יושב בורא עולם תסתכל עלי ותשמור את הנפש שיש בי תן לי את הכוח להמשיך לחיות את חיי תסתכל עלי ותשמור את הנפש שיש בי תן לי את הכוח להמשיך לחיות את חיי

למעלה