שיר

מנסון1

New member
שיר../images/Emo168.gif

הייתי נושאך כדת וכדין רך אלייך אדיב ועדין מענגך בתפנוקים ומעדנים מכבדך בתכשיטים ובעדיים שמח בשמחתך שש באושרך ומוחה דמעותייך בעת צערך ממלא לך כל משאלה סועדך במכאוב ובמחלה היינו מביאים ילדים מאושרים תפארת אבות דורות ישרים מזדקנים יחד בשיבה טובה עד בוא שעתנו לעולם הבא אבל הכל בטל לדאבוני כי אני הומו חד מיני אוי יקירי אבוי אוהבי לנצח תשכון בלבבי שמא דו שמא בי? לא דו לא בי לא יער ולא דובים אך ורק חד חד חד נפרדות דרכנו לא ביחד אוי אהובי היחיד המיוחד נעצת בלבי סכין חד תגיד, אחיך דומה לך בפנים? תגידי, אחיך אוהב בנים?

Nחמן

New member
מנסון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איך אפשר לשכוח אותך? הגולש (בה"א הידיעה), שהיה מסמר הפורום בימים עברו (גם אדום) נעלם לנו לפתע פתאום ויצא לפנסיה מוקדמת. מה זה? הגעת לגיל 100? עכשיו אתה נשאר פה ולא עוזב אותנו עוד. חבר! אתה חסר!!! אני פונה מכאן לנמר הסקסי, שלמיטב זכרוני החליף אתך את הצבע האדום, לכתוב כמה מילות הוקרה והערכה על פועלך בפורום בעבר.

leopold5

New member
נפלא! התגעגענו!!!!

הוי, היו ימים... אז אתה לא רק מצייר אלא גם מושך בעט?

הייייייי מנסון היקר ברוך השב לפורום!!!!!

ותודה רבה לNחמן היקר
מנסון הוא בחור נהדר חבל"ז.... אין עליו בחור מצחיק, מתוק, בחור טוב בקיצור!! יאללה מנסון אם אתה נשאר כאן בפורום זה רק בגללך. היינו ילדים טובים פעם בעבר שעוד היינו אדומים.... ועכשיו אנחנו שחורים לעצמנו. יאללה שיהיה לכם ולכל חבריי הפורום החדשים הישנים הוותיקים שבת שלום ומבורכת!!!

למעלה