שיר תשרי

שיר תשרי

השמים משתנים לעיני החקלאים השכנים מתכוננים לימים הנוראים מישהו חושב עליך ורושם את מעשיך בוא הביתה במהרה עם הרוח הקרירה מנדרינות מבשילות בפרדס במועדן המורות משתעלות והולכות לישון מוקדם כבר ראיתי נחליאלי ואולי זה רק נדמה לי עוד חמסין נשבר אתמול גם החופש הגדול מה יקרה ומה יחלוף שואלים הכתבים כשלאורך כביש החוף מתייצבים החצבים מה בעיתוני הערב מבשרת הכותרת בוא הביתה במהרה עם הרוח הקרירה... רחל שפירא

פיראט*

New member
איך ידעת????../images/Emo66.gif

שזה מה שמתנגן אצלי מהבוקר.. ??? "מישהו חושב עליך, ורושם את מעשיך"
הגיע באמת הזמן לאיזו רוח קרירה של אחרי החמסין... לחצבים של תחילת תשרי...

פיראט*

New member
אני לא....../images/Emo66.gif

אני לא אמרתי לא. אני לא אמרתי כן. אני לא אמרתי למצוא חן. אני לא אמרתי חבל. אני לא אמרתי חדל. אני לא אמרתי כלל. אבל כעת אינני רוצה לדעת כלל אם לא חבל שלא אמרתי כנ"ל אמיר גלבוע

פיראט*

New member
נו..... ../images/Emo66.gif

איזה רגע ארוך... אני חושב, אולי, נקרא לארנב, לכובען, לחתול הצ´שייר, (מספיק רק החיוך, בעצם)... נחשוב כולנו יחד... .. עד שתגיע מלכת הלבבות

Would you tell me, please

`which way I ought to go from here?´ `That depends a good deal on where you want to get to,´ said the Cat. `I don´t much care where--´ said Alice. `Then it doesn´t matter which way you go,´ said the Cat. `--so long as I get SOMEWHERE,´ Alice added as an explanation. `Oh, you´re sure to do that,´ said the Cat, `if you only walk long enough.´​

פיראט*

New member
אם נלך ודאי שנגיע....../images/Emo66.gif

- שלום ! - אמר הנסיך הקטן. - שלום ! - השיב הרוכל. רוכל זה עסק במכירת גלולות משובחות המרוות את הצימאון. כל הבולע גלולה אחת לשבוע אינו זקוק עוד לשתיה. - למה אתה מוכר זאת? - שאל הנסיך הקטן. - גלולות אלה - הסביר הרוכל - מאפשרות חיסכון ניכר בזמן. המומחים חישבו ומצאו כי בדרך זו אפשר לחסוך חמישים ושלוש דקות בשבוע. - וכי מה עושים בחמישים ושלוש דקות אלה? - יכול אתה לעשות בהן ככל העולה על רוחך.. - כשאני לעצמי - אמר הנסיך הקטן בליבו - אילו היו לי חמישים ושלוש דקות פנויות, הייתי הולך לי בנחת אל המעיין...

ואולי.........

לא היו הדברים מעולם אולי מעולם לא השכמתי עם שחר לגן לעבדו בזיעת אפי? מעולם , בימים ארוכים ויוקדים של קציר במרומי עגלה עמוסת אלומות לא נתתי קולי בשיר? מעולם לא טהרתי בתכלת שוקטה ובתום של כנרת שלי... הוי כנרת שלי ההיית, או חלמתי חלום? לא יודע מי כתב איש שיחה.

למעלה