שיר ש..

Eilleen

New member
שיר ש..

לאו דווקא של שאניה -- זרמו עם זה.. מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: הופך אותך למאוד מאוד ישנוני: שהיית רוצה לכתוב אותו: שהיית רוצה שיכתבו בשבילך: ממלא אותך באושר צרוף: אתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: אתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: שגורם לך לחשוב על סקס: נו, באמת..לא אני הרכבתי את זה

cosefi15

New member
הנה שלי...

מזכיר לך בת זוג לשעבר: Voyage Voyage מזכיר לך את הילדות: זו ילדותי השניה - מתי כספי. גורם לך לבכות: מממ לא נתקלתי בכזה שיר עדיין, אבל עושה לי עצב כזה זה השיר I'm Leaving On A Jet Plane גורם לך לצחוק: Dr. Bombay - SOS גורם לך לרצות לרקוד: Lets Get Loud - Jennifer Lopez הופך אותך למאוד מאוד ישנוני: Lou Reed - Walk On The Wild Side שהיית רוצה לכתוב אותו: Sting - Russians שהיית רוצה שיכתבו בשבילך: I'm Gonna Getcha Good ממלא אותך באושר צרוף: Shania Twain - UP! אתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: Britney Spears - Slave 4 U שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: From This Moment/ You're Still The One בביצוע חי של שאניה טוויין שמסכם את שנות הנעורים שלך: אין עדיין שאתה אוהב להתעורר לצליליו: Shania Twain - UP! שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: Blondie - Maria שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: טראנס הדרדסים חחחחחח אתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: Blondie - One Way Or Another שגורם לך לחשוב על סקס: If You Wanna Touch Her Ask - Shania Twain

sharabigfan

New member
טראנס הדרדסים ?

חחחחחחחחחח איזה מצחיק אתה ספי, איןןןן לי כוחחחח אין לי כוחחחחחחח אין איןןןןןןןןן אין לי כוחחחחחחחחחחחחחחחח שיר חביב ביותר
אפשר לצאת משוגעים מזה יום טוב לכולם

sharabigfan

New member
שלי

מזכיר לך בן זוג לשעבר:Only one road מזכיר לך את הילדות: אני לא יודעת איך קוראים לשיר, "אימא או אימא חבקני חזק ולעולם לא נפרד,אימא אותך כן אהבתי מאוד. גורם לך לבכות:Ayer גורם לך לצחוק:Walk like an Egyptian גורם לך לרצות לרקוד: Pensar en ti הופך אותך למאוד מאוד ישנוני: Do you know של דיאנה רוס שהיית רוצה לכתוב אותו: צריכה לחשוב על זה שהיית רוצה שיכתבו בשבילך: צריכה לחשוב על זה ממלא אותך באושר צרוף: You win my love אתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את השירים המזויפים של גניפר לופז (האלבום הזה והאלבום הקודם) שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:Amarte es un placer,You're still the one שמסכם את שנות הנעורים שלך: יש עוד זמן שאתה אוהב להתעורר לצליליו: תלוי אם הטלוזיה נשארה כל הלילה,אני לא יושנת עם רדיו פתוח,ויותר מאוחר אם יוצא לי לשמוע מוזיקה זה יהיה Tu y yo שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: I know it's over אתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: שאלה לא ברורה שגורם לך לחשוב על סקס: The woman in me

m L m

New member
אני אפילו לא יודעת איך להתחיל לענות

על השאלון הזה...

למעלה