שיר שר שור

Tinkerblack

New member
שיר שר שור

והפעם השיר שאך סתם כולם מכירים של יהודית רביץ.... הילדה הכי יפה בגן או לצורך הקטע הילדה הכי יפה בשבט... יש לה עיניים הכי יפות בגן וצמה הכי יפה בגן ופה הכי יפה בגן וכמה שמביטים בה יותר רואים שאין מה לדבר והיא הילדה הכי יפה, יפה בגן כשהיא מחייכת גם אני מחייכת וכשהיא עצובה אני לא מבינה איך אפשר להיות עצובה כשאת הילדה הכי יפה בגן הילדה הכי יפה בגן יש לה עיניים הכי יפות בגן וצמה הכי יפה בגן ופה הכי יפה בגן וכמה שמביטים בה יותר רואים שאין מה לדבר והיא הילדה הכי יפה יפה בגן כשהיא מחייכת גם אני מחייכת וכשהיא עצובה אני לא מבינה איך אפשר להיות עצובה כשאת הילדה הכי יפה בגן וכמה שמביטים בה יותר רואים שאין מה לדבר והיא הילדה הכי יפה, יפה בגן אז מי הילדה או הילד הכי יפה בשבט ומי זה שמסתכלת מהצד ושרה את השיר...

coockiemonster

New member
קלואי על פטסי

היא ל הזמן מקנאה בה, אפילו שעם הזמן קלואי הייתה צריכה לקנא בפטסי, אחרי הכל היא הייתה עם וד בסופו של דבר...ד"א, מי יותר יפה? ג'יי או וד? תחשבו על זה לשניה...

darkness calls

New member
וד:]

בג'יי יש מין פאגיות שכזו

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifשאלה טיפשית... זה הרי ברור שדן וויקס האנה הוא אחד מחמשת היצורים האלוהיים ביותר שמתהלכים להם להנאתם (ולהנאתנו הרבה) עלי אדמות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הוא אי שם למעלה ברשימה עם מייקל וארטן, דייויד דה לאטוווורר, ג'יי בוניאן ועוד כמה... אז התשובה הברורה היחידה בעולם בערך, היא כמובן בלי שום הרהור וספק, ואד... לבקש לשיר, אני חושבת שיש משו בדברייך, דה די מתאים לק**** ה************** לשיר את זה, מרוב קינאה במי שכפלה אותה במיליונים בערך, ואפילו יותר, כי הרי ק**** , וג'יימי קאיר-גטאולו לצורך העניין, היא היצור הכי נתעב ונוראי וטיפש וארוגנט והפוך מהאנשים האנשים שקיים בעולם הזה.... היא פשוט יצור עלוב ומגעיל... אז כן, זה די מתאים לה../images/Emo9.gif חוץ מזה, זה יכול להתאים גם ל: א. טרודי שרה לבריידי... די ברור למה ב. פטסי לטרודי\טרודי לפטסי בעונה 2, כי הן די היו קשורות אחת לשניה...

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifחיחח לבקש=בקשר

למעלה