שיר שר שור

Tinkerblack

New member
שיר שר שור

והפעם, בגלל שהרבה נעלמו מתו בתוך הסדרה, הנה כאן שיר של הזמן אביב גפן(נותנת זמן לנדיה להירגע קצת...
) אז השאלה מי שר את השיר ולמי הוא שר אותו בבקש התכתבו את שני הצדדים, כי צד אחד לא עוזר במקרה הזה... אז מי מת ומי שר לזה שמת??? קרן אור אם תרצי אותי אני כאן, זוכר אותך היטב, זוכר עד שכואב, יותר מידי. אם תרצי אותי אני בא, חושב עלייך הרבה, חושב עד שבוכה, נשבר. מי לקח אותך גבוה, מי השאיר אותי לבד אם הייתי רק בטוח, כשאמות אפגוש אותך. ציפורים עפות ברוח, להן תמיד יש קן לחזור, ואני תמיד אשיר לך הלו שירי לך קרן אור. ואני עכשיו יודע, שיש מלאך אחד, ששם לו במיוחד לשמור עליי, ובחוץ כבר ערב חג בא, אמרו "מה שתרצה" רציתי רק לראות,אותך. מי לקח אותך גבוה, מי השאיר אותי לבד אם הייתי רק בטוח, כשאמות אפגוש אותך, ציפורים עפות ברוח, להן תמיד יש קן לחזור, ואני תמיד אשיר לך הלו שירי לך קרן אור.

קרניjack

New member
אהאאהה *קרן אור*../images/Emo104.gif

אם בת היתה שרה את זה אז סלין לראיין

קטרפי

New member
דפנטלי לקס ../images/Emo110.gif

בעיקר על טאי-סאן כי רק אותה הוא באמת אהב, אבל גם על זאנדרה וסיווה זה מתאים שיוך השיר הזה לבריי הוא חילול קודש

tribe spirit

New member
וואו...../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

אחד השירים היותר עצובים שקיימים...גורם לי כלכך לבכות בהופעות..יותר ממלאך... מממ... כמובן לקס,בעיקר לטאי סאן למרות שהייתי מעדיפה שלזאנדרה
אמבר לבריי...(ד"א,כשדפע באה לי-ם לפני כמה ימים אני היא ותמרי קנינו אבאלונים ותמר קראה לשלה סאשה,ואני קראתי לגדולה שלי אמבר ולקטנה בייבי בריי
) סלין לריאן,באיזושהי צורה...

למעלה