שיר שר שור

Tinkerblack

New member
שיר שר שור ../images/Emo13.gif

על מי לדעתכם כתוב השיר הזה למי הואא מוקדש מי כתב אותו וכו'... והשיר הבה הוא... נגעה בשמיים,אז לאיזה דמות הוא מתקשר? היא יפה היא ילדה היא הקסם הנודע מפילה כל דבר שום דבר לא נשבר מערבבת את גופה במדבר של התקופה הנה הנה בא האיש היא תקח ואז תרגיש נגעה בשמים לא יכלה לצאת מזה פתחה כנפיים כשקפצה מגובה מגדל המים בתוכה מתגלגלים החיים האבודים היא בוכה והדמעות הן נופלות ונשברות נגעה בשמים לא יכלה לצאת מזה פתחה כנפיים כשקפצה מגובה מגדל המים היא יפה היא ילדה מפילה כל דבר מערבבת את גופה הנה הנה בא האיש היא קח ואז תרגיש לא יכלה לצאת מזה פתחה כנפיים כשקפצה מגובה מגדל המים

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifממממ קשע../images/Emo3.gif ממממ.... אני חושבת שאבוני|שבוני|.... משתמשת ביופי../images/Emo99.gif שלה לפתות../images/Emo23.gif, אבל בפנים היא שבורה לגמרי../images/Emo14.gif...

Tinkerblack

New member
סלין

קודם לוקחת איזה חושבת אם היא מרגישה ניסתה להתאבד ולקפוץ ממגדל המים(מגדל המים קניון הכל אותו הדבר לא???) היא מפילה הרבה דברים כשהיא לא שמה לב:p

קטרפי

New member
אלי או סלין ../images/Emo110.gif

כי שתיהם ניסו להיתאבד מהגג של הקניון והרגישו בערך ככה בתקופה הזאתי שלהם

coockiemonster

New member
הולי מולי....

השיר הזה מזכיר לי כלכך הרבה....... הכרתי מישי שקפצה ממגדל המים..... ואני מכירה מישו שהתמכר לשיר הזה בגללה.... והוא באמת על בלין, הילדה המסכנה, היא כלכך טובה אפילו שהיא יודעת להיות ביצ', החיים הלכו נגדה כל הזמן...קודם עם ההריון,אחרי זה עם ההפלה, זוט, ההורים, היחס המשפיל מבריי, העובדה שהיא תמיד היתה מספר 2, וגם העובדה שכל מה שהיה חשוב לה (הילדים)נהרס בסוף...איך מתאים שהיא תתאבד!!

למעלה