שיר שקראתי בספר

אורלי_ל

New member
שיר שקראתי בספר

ומאוד ריגש אותי. "הדברים שלא עשית" "זוכר את היום ששאלתי את מכוניתך החדשה ושרטתי אותה? חשבתי שתהרוג אותי, אך לא עשית זאת. זוכר את הפעם שגררתי אותך אל החוף, ואמרת שירד גשם, ובאמת ירד? חשבתי שתגיד ´אמרתי לך´, ולא אמרת. האם אתה זוכר את הזמן שעשיתי עיניים לכל הבחורים, כדי שתקנא, ובאמת קינאת? חשבתי שתעזוב אותי, ולא עזבת. זוכר את היום ששפכתי רפרפת תות על הריפוד במכוניתך? חשבתי שתרביץ לי, אבל לא הרבצת. זוכר את הפעם ששכחתי לומר לך שהמסיבה רשמית, ואתה הופעת בג´ינס? חשבתי שתתרחק ממני, אבל לא התרחקת. כן, היו הרבה דברים שלא עשית. אבל אתה נהגת בי בסובלנות, אהבת אותי ושמרת עלי. על הרבה דברים רציתי לגמול לך, כאשר תחזור מווייטנאם, אבל לא חזרת."

מדהים..

עוד דרך להראות שלפעמים תקשורת הכי מקרבת והכי משחררת.. כי מי יודע מה יהיה... שלך, שני. לא אוהבת אייקונים.. אבל הנה פרח . קיבלת?

אורלי_ל

New member
מהספר "לחיות ולאהוב" של

ליאו בוסקאליה. הוא מורה לאהבה (כן כן). סטודנטית שלו נתנה לו את השיר שכתבה ובקשה להישאר בעילום שם.

*יפעת*

New member
אורלי, השיר מדהים!

הרגשת ה"פיספוס" תמיד מקננת בתוכנו. תקראי את ההודעות של גיל על תהילה: "למה לא דיברתי איתה יותר כשהיא התקשרה?" "למה לא ביליתי איתה יותר?" וכו´... דוגמת השיר כמובן. תמיד כשמאבדים מישהו חושבים על: למה לא עשינו את הדברים אחרת? למה לא אמרנו דברים שכ"כ רצינו לומר? וזה נכון לא רק לגבי מקרי מוות אלא אפילו במצב של פרידה: למה לא אמרתי לו כמה אני אוהבת, מעריכה ומכבדת אותו וכו´... אני משערת שזהו טיבעו של האדם במצבים כאלו, לייסר את עצמו עם ריגשות אשם...

ג.

New member
הי יפעת, ../images/Emo9.gif

שמחה שחזרת, חבל שעוד לא פגשנו אותך. מסכימה עם שכתבת, שבת נפלאה לך , בייייי

*יפעת*

New member
היי!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

אכן חזרתי וכמו שאפשר לראות ההתלהבות מהאייקונים חזרה אף היא (הם פשוט מדליקים)!! אני מתה לפגוש את כולם!!! וזה עוד יקרה, מבטיחה!!! אבל לא בשבת הקרובה כי אנחנו בבית שמש ולגיל יש מבחן ע נ ק ביום שני... אבל לפגישה הבאה אני מבטיחה להגיע (רק אם היא לא תערך בים...)!! בכל אופן - התגעגעתי לכולם ואני שמחה שהפורום חזר למתכונתו המקורית ואני חזרתי עם שובו, כך אני מוצאת את עצמי בין ההודעות ומרגישה חופשי יותר להגיב... שבת שלום ומבורך!! יפעת...
(נרות שבת כמובן, לא זיכרון חלילה ויין לקידוש...)

היי לכן!!

שמחה ששבת אלינו, יפעת, שמחה לראות אותך ג. יש לי הרגשה כזו.. לא יודעת להסביר.. שיהיה.. שבת שלום לכן. שני

יפעתוש ברוך הבא הביתה ../images/Emo23.gif

מה פגישה הבאה, רגע יענו אני לא אראה אותך?
לא מוכנה אני צריכה פתרון הולם וסביר, ומתאים, ולא מעציב, וגורם חיוך, ושמח ו....נגמרו לי השטויות
. אני מבטיחה לארגן לך במיוחד פגישה לא בים,
, ברפת של המושב מתאים
, טוב רק תבואי ונמצא לך איזה כסא לשבת-מהשומר בכניסה לישוב :)))) שבת שלום גם לך . רחל-נשמה

*יפעת*

New member
תודה!! ../images/Emo13.gif

אני מצטערת שלא נוכל להגיע היום... ודרך אגב... אני מעדיפה פגישה ברפת מאשר על חוף הים ואני לא אצטרך כסא לשבת אלא אשמח להתגלגל לי להנאתי בחרא של הפרות...

חחחחחחחחחחח גנובה זאתי

עכשיו הבנתי למה גיל שאל אותי , אם אני מכירה חברה שמוכרת כספות
, בטח הוא שדד אותך, ורוצה להחביא אותך בכספת
.

*יפעת*

New member
מה את אומרת?????????????

גיל מחפש כספת? זה חדש לי!!!!!!! אולי הוא זכה בלוטו והוא לא רוצה שאני אדע? הוא בטח מתכוון לברוח איתך לאיזה אי.... טוב, תסלחי לי בבקשה, אני מתנתקת לרגע, יש לי שיחה ארוכה מאוד לעשות עם בעלי לעתיד שמשחק אותה "לומד".... love you

אורלי_ל

New member
יפעתוש טוב לראות אותך! ../images/Emo13.gif

והמסקנה? לא לחסוך במילות אהבה ופרגון...

Mאיה

New member
יפעת, יפעת, יפעת...

עכשיו תעמדי בפינה ותסבירי לי: איפה היית? מה עשית? ככה ללכת בלי רשות?? מה אלו העשבים בשיערך?? אמרי לאמך שלא השתוללת שם בחוץ... ואני מקווה שהבדיקה לא תראה שאני סבתא בדרך...פן תראי את המרתף!- ראי הוזהרת!...אסגרך לעולם!
עכשיו בואי תני לאמא נשיקה
ומיד למקלחת- את ממש טינופת!

*יפעת*

New member
Mאיה... ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif

השתוללתי עם גיל הין דפי הסיכומים שלו למבחן....

למעלה