שיר שעשה לי עצוב

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך

nypx

New member
שיר שעשה לי עצוב

הזמר:אוהד חיטמן תגידי לו שזה נגמר, תגידי לו שאת עוזבת. תאמרי לו שהלב אמר, שכבר הגיע השלכת. למרות שהוא אוהב אותך, תגידי לו שלא יבטח, את לא עוזבת בגללו, זה בגללך, תגידי לו. תגידי לו שבלילות יותר מדי את לא נרדמת, ואז, במקום המציאות תגידי לו שאת חולמת. למרות שטוב שהוא נמצא, תגידי לו שאת רוצה, לדעת להגיד לו לא, זה בגללך, תגידי לו. ואת שוב רואה שזה לא פשוט להקשיב למחשבות שלך, את אולי טועה, ואולי הוא לא יסלח, תגידי לו שלא יחשוב שאת מלאך. תגידי לו שזה לא זה, תגידי שאת משקרת. אם הוא ייקח את זה קשה, תגידי שאת מצטערת. למרות שאת עצמך עושה, תגידי שאת מנסה, ואפשר לומר למזלו, זה בגללך, תגידי לו. ואת שוב רואה שזה לא פשוט להקשיב למחשבות שלך, את אולי טועה, ואולי הוא לא יסלח, תגידי לו שלא יחשוב שאת מלאך. למרות שאת עצמך עושה, תגידי שאת מנסה, ואפשר לומר למזלו, זה בגללך, תגידי לו.

שיר שעשה לי עצוב

הבוקר היתה מסיבת סיום בגן - שרים שירי נעמי שמר שיר עתיק, מכירה אותו אלף שנה, ופתאום עושה לי כזאת צביטה בלב... על כל אלה על כל אלה שמור נא לי אלי הטוב על הדבש ועל העוקץ על המר והמתוק... אנא שמור לי על כל אלה ועל אהובי נפשי על השקט על הבכי ועל זה השיר...

nypx

New member
ומוסיף שאלה :

איזה שיר הכי עשה לכם את זה אחרי האובדן? איזה שיר לאחר זמן מה היה המועדף? ומה עכשיו הכי הכי?

השיר שלנו היה

dance me to the end of love של ליאונרד כהן שיר מתוק שאהבנו מאד ובחתונתה של הבת שלנו הקדיש לנו הזוג הצעיר את הריקוד הזה. לאחר שנפטר בעלי פתאום צץ לו השיר של אייל גולן "מציאות אחרת" "אולי בזמן אחר אולי במציאות אחרת תהיי בשבילי, בשבילי מאושרת" יכול להיות דבר כזה? זה אפשרי בכלל להיות מאושרת בלעדיו?

nypx

New member
שלום איה

אני לא יודע כמה זמן עבר מאז אך יש אפשרות למרות שעל פניו נראה שלא , אז כן יש אפשרות ולא הכל אבוד החיים ממשיכים והרגשות שלנו משתנים ,יש תמיד את העליות והמורדות אך למי אין?רק שאצלנו הירידות והעליות חדות בהצלחה לך

עברה חלפה לה כבר כמעט

חצי שנה האפשרות להיות מאושרת בלעדיו נראית בלתי אפשרית. נכון שיש את הימים האלה שבהם אני מרגישה "חזקה" ואומרת לעצמי שאוכל לעבור את שארית חיי בלעדיו. אבל אז באים להם הימים המגעילים האלה שבהם כל דבר מזכיר כל פינה חסרה אותו כל דבר שצריך להתייעץ ואין עם מי ואז מרגיש כזה שאי אפשר לעמוד בכאב הזה יותר ואז שוב נפילה ואחרי כמה ימים שוב חוזר חלילה. יודעת שהזמן יקהה גם את הכאב הנורא הזה אבל בינתיים.........

SEARCHALL

New member
מהשירים, שלא קל לי לשמוע.

ת כבר לא איתי ביצוע: חיים משה מילים ולחן: לא ידוע גירסה עברית: אילן גולדהירש את כבר לא איתי רע לי בנשמה אין סימן ואות ורוחות רעות לא נותנות מנוח את כבר לא איתי ופתאום דממה וגעגועים וצללים כהים כל הזמן באים ובחלומי את עוד מרחפת מחכה לנס ועוד לא תופס האמת שורפת את כבר לא איתי אין לי נחמה את ליבי לקחת ככה והלכת ככה ושכחת את כבר לא איתי ובלב שממה הפרחים בגן כבר נבלו מזמן כל כולי שלכת את כבר לא איתי ודמעה חמה הגורל המר הכאב הזר זה מה שנותר ובחלומי... את כבר לא איתי אין לי נחמה את ליבי לקחת ככה ושכחת ככה והלכת

nypx

New member
נכון צודקת

כל שורה שם פסימית ומה אם לחשוב אחרת? זה יפה לגבי שיר לא לגביי דרך חיים לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם ככה היינו חושבים יום טוב לך

למעלה