בקושי שומעים את השיר!! זה בדיוק 41 שניות חחחח
J J e s s e New member 18/2/06 #17 חחח חשבתי שזה השיר ממש אבל זה הקלטה של מעריצים ככה גם שמעתי את הפזמון של כשתתעייפי מהעולם שהוא מהמםםםם
חחח חשבתי שזה השיר ממש אבל זה הקלטה של מעריצים ככה גם שמעתי את הפזמון של כשתתעייפי מהעולם שהוא מהמםםםם
ח חולה על אדם יוסף New member 19/2/06 #26 ממש לא..לדעתי כשתתעייפי מהעולם הוא מהמם!!...לדעתי הוא גם יותר יפה מתני לי סיבה... אני מקווה לשמוע בקרוב את כולו!!
ממש לא..לדעתי כשתתעייפי מהעולם הוא מהמם!!...לדעתי הוא גם יותר יפה מתני לי סיבה... אני מקווה לשמוע בקרוב את כולו!!
ג גיושש LOVE אושרי New member 19/2/06 #27 ../images/Emo189.gifחשוב כנסו פליזז../images/Emo189.gif למי שיש תשיר החדש .. "תני לי סיבה" שיביא לי (313938320)<=איסי כי אני לא מצליחה להיכנס לאתר ש: Nof Yahoda כתבה למעלה..
../images/Emo189.gifחשוב כנסו פליזז../images/Emo189.gif למי שיש תשיר החדש .. "תני לי סיבה" שיביא לי (313938320)<=איסי כי אני לא מצליחה להיכנס לאתר ש: Nof Yahoda כתבה למעלה..
O OoנויoO New member 19/2/06 #33 כנסו שניה אלב דחוףףף מה זה את האחת של הבויז על מה אתם מדברת?!אם זה שירים של הבויז בא לכם להביא לי קישורים?תודה..
כנסו שניה אלב דחוףףף מה זה את האחת של הבויז על מה אתם מדברת?!אם זה שירים של הבויז בא לכם להביא לי קישורים?תודה..