שיר שנכתב בדמעות

שיר שנכתב בדמעות

אני נורא אוהב לכתוב שירים לכן אני כותב כרגע שיר מסויים והייתי רוצה לתגיבו לי אליו שייכת לגבר זר לפני כמה שנים היה לי הכל בחיים פגשתי נערה והיינו יחד נאהבים בתוך פאב על הבר התחלנו לדבר אז אני לא ידעתי שככה כל זה יגמר זה התחיל בכוס של יין שגרמה לנו לצחוק אני לא השכח איך ליין היה אז טעם כזה מתוק אך היום את אותו יין אני כבר שותה לבד לפני שנה פלוס האבדתי אותך לעד איך פתאום ילדה את שייכת לגבר זר מכרת לו כבר מזמן את כל מה שנמכר אני נשארתי לבדי עם אותם הזיכרונות על אותם הדברים שחווינו יחד בימים ובלילות אולי זאת הייתה טעות שככה אנו נפרדנו בלי שלום בלי נשיקה איש איש לדרכו הלכנו כעת שום דבר לא יחזיר עוד אותך אלי את כבר למדת מספיק טוב לחיות בלעדיי שנים חלפו להם מאז אותו רגע מר את כבר נישאת לאותו גבר זר עם טבעת וכתובה הוא קנה את עולמך אך תמיד רציתי לדעת אם קנה הוא את ליבך איך יכולת ילדה לשכוח הכל כל כך מהר לשכב באותה מיטה עם מישהו אחר יהיה שלום ילדה ולעולם עוד לא נתראה מקווה שתהייה מאושרת תמיד בעולם הזה השיר הזה נכתב עם כאב ודמעות למישהי שאהבתי נורא מקווה שנהנתם אייל

mariana

New member
שיר ממש מרגש

באמת עשית לי צמרמורת בכל הגוף. השיר ממש מהמם.

אני.

New member
נגעת...

הלב עוד שם...והזמן עובר...והכאב....ודמעות... כן איש יש דברים שלא נוכל להבין... לשכוח... יום יבוא והכאב יקטן... אהבתי...

למעלה