שיר שנוגע...

שיר שנוגע...../images/Emo23.gif

שאת נוגעת בי אני מפסיק לחשוב אני מפסיק לחשוש שאת נוגעת בי שאת נוגעת בי אני מתחיל לראות אני מתחיל לחיות שאת נוגעת בי אני מרגיש איך משבי הלב מתרחקים ומסתלקים וכגופי בידך נרעד שפי אל פך נצמד אני מרגיש שזה יכול להמשך לעד שאת נוגעת בי ליטוף אחר ליטוף אני יכול לעוף שאת נוגעת בי שאת נוגעת בי אני פתאום תופס את משמעות הלב שאת נוגעת בי אני מרגיש איך משבי הלב מתרחקים ומסתלקים כשגופי בידך נרעד שפי אל פך נצמד אני מרגיש שזה יכול להמשך לעד שאת נוגעת בי אני פתאום תופס את משמעות הלב שאת נוגעת בי כשגופי בידך נרעד שפי אל פיך נצמד אני מרגיש שזה יכול להמשך לעד שאת נוגעת בי שאת נוגעת בי שאת נוגעת בי שאת נוגעת בי בועז שרעבי תמיד נוגע בי כל פעם מחדש השיר הזה..

מקסיקני

New member
הלו בלי ידיים....כמה נגיעות...

אצלי השיר אלף כבאים לא יצליחו לכבות אותי ..נוגע לא רק בי.... אחלה שיר בובושית..

טאקילה~*

New member
וואוו בובושית ...שיר מגניב..../images/Emo142.gif

כשזה נוגע מי יכול בכלל לחשוב לגעת לגעת ולנסות לראות שמתחילים לחיות רק הלב שומע את יופי הקולות עם כל העוצמות. אז יאלה לגעת לגעת יאמי..

תודה לכולם\ן../images/Emo20.gifומשהו משלי עכשיו....

רוצה אהבה כמו בספרים אהבה בלי תנאים...בתנאים שלי מחפשת בכל המקומות הלא נכונים בין הרגלים של גברים מיוסרים גברים עם מבט זקוק, טובע, בעיניים חייבת שירצו אותי שיזדקקו כי אולי אם לא יהיה ביקוש אאבד מערכי גם בעיניי אולי, אחד מאותם עם המבט יחבק דקה אחת יותר דקה אחת או קצת יותר אחרי שהוא גומר... ואני, אני רוצה אהבה אהבה בלי תנאי כזו כמו בספרים רוצה שיאהבו אותי כדי שאולי אתאהב גם אני... בעצמי בתוכי.. בוא אבירי דבר לתוכי וקח אותי הרחק הרחק... מעצמי .

מתוקה40

New member
../images/Emo23.gif וואווו....שיר שנוגע,

במיתרי הנשמה, במיוחד בנשמתי
וכשבועז שרעבי שר את השיר....גם רון שובל מבצע את השיר יפה. אחלה שיר... השיר שנוגע

נשית~37

New member
../images/Emo140.gif ואחרי ש..

נגענו וריגשנו והתרגשנו שתהייה לכולם שבת נעימה
חמימה
עם הרבה אהבה
. אהההה וגמר חתימה טובה

למעלה