שיר שנגע לכם

שיר שנגע לכם../images/Emo23.gif

האם אתם זוכרים מקרה שבו לא הייתם במיטבכם ושיר של רובי עזר לכם להתמודד איתו? איזה שיר זה היה? מה אתם אוהבים בשיר הזה?

אני../images/Emo28.gif

אני זוכרת שהיו לי כמה רגעים..לא הכי נחמדים, וshe's the one התנגן לו ברקע בזמן שאני בכיתי את נשמתי
השיר הזה נורא מרגש, ונוגע
(שמישהו יביא ממחטה:$)

Berliner star

New member
מממ יש כמה שירים..../images/Emo9.gif

אני אתן בינתיים רק דוגמא אחת..
Nan's song. הכרתי אותו כמה ימים אחרי שסבתא שלי נפטרה, אני חושבת בדיוק שבוע אחרי. (בזכותך גל..
) ופשוט לא הפסקתי לבכות. כל פעם שאני שומעת את השיר הזה אני פשוט פורצת בבכי במיוחד לקראת הסוף. הוא גם גורם לי לחשוב על אמא שלי. למרות שהוא שיר על סבתא הוא כל כך מתאים למצב שלי.. ופשוט אני קשורה לשיר הזה ברמות שאני לא יכולה להסביר.
אבל יש עוד שירים שפשוט כשאני שומעת אותם.. לא יודעת.. משהו קורה, משתנה. אין מה לעשות! רובי הוא פשוט גאון!
תודה גל
נ.ב- איפה גליזה?! בלעת אותה?!

גם סבתא שלי נפטרה ממש לא מזמן../images/Emo4.gifויצא לי לשמוע

את השיר בעקבות זה...

Dana Mi

New member
אני לא בטוחה..

לא היה לי אף פעם שיר של רובי שעזר לי להתמודד עם משהו, אבל אני זוכרת שאם יש שיר שממש ממש ריגש אותי היה Better Man.. אני שמעתי אותו במקריות וממש ממש נקשרתי אליו.. ואז ראיתי גם את ההופעה בנבוורת' שלו.. (ואם מישהו לא ראה - דבר ראשון, תתביישו לכם! דבר שני - הנה:) http://www.youtube.com/watch?v=yfO4YiVlGOg ופשוט כמעט התחלתי לבכות מרוב כמה שזה היה יפה.. ואני בטוחה שאם אני אי פעם אהיה בהופעה של רובי, והוא יופיע עם השיר הזה, אני אבכה כמו מטורפת.. בחיים לא התרגשתי משיר ככה..

Berliner star

New member
../images/Emo45.gif

Better man הוא בין השירים המרגשים והטובים ביותר של רובי, אם לא הכי.
לא עובר יום שאני לא שומעת את השיר הזה.
תודה על הלינק.

LittleStarAtSky

New member
אצלי

בכיתה ט' (לפני הרבה שנים אני כבר בת 23) הייתה שנה ממש קשה לי וכל לילה שהלכתי לישון שמתי את הדיסק השני שלו, ועד הסוף לא נירדמתי וזה הגיע לשיר בונוס (STAND YOUR GROUND...YODAY DRIFTS INTO TOMMOROWׂ), וככה הוא עזר לי :)

אוי, זה שיר נחמד../images/Emo13.gif גם לי זה קרה, פשוט השארתי

את הדיסק וגיליתי את זה במקרה
מאז למדתי את עניין שירי הבונוס בדיסקים חח אני באמת צריכה לשמוע אותו בהזדמנות

jenngirl

New member
הממ../images/Emo82.gif

No Regrets Karma Killer Something Beautiful בעיקר אלה...

בהחלט, toxic... בשנים הקשות שלי חח

זה וangels שתמיד יש לו מקום חם בלבי (אה ו... ממ come undone והיתה תקופה שeternity) הסיפור הכי מיוחד היה עם toxic, ליווה אותי בתקופה קשה ואפלולית קצת

למעלה