שיר שמתנגן מלאאא ברדיו

unreal4

New member
שיר שמתנגן מלאאא ברדיו

היי אני מחפשת את השיר שהולך בערך ככה- אני רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף... בטוב וברע אני אמשיך לאהוב...אלך אחרייך עד סוף העולם.... ואז מדברים על התנך...אדם וחווה וכו'... תודה!!

shaj

New member
זה קל....

עד סוף העולם. חיים משה ויואב יצחק מאז שנפגשנו היה לי ברור שזאת התחלה מתוקה של סיפור מרגע לרגע הבנתי יותר שכאן זה התחיל ולא יגמר רוצה להגיד לך, כדאי שתדעי אני בעננים שאת לצידי, וגם ברגעים שאני לא איתך יש מי שלנצח אוהב רק אותך. ואין בעולם כזאת אהבה כמו אז בתנ"ך כמו אדם וחוה אני רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני המשיך לאהוב אמריא לשמים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף לטוב ולרע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם כשאת מאושרת אז טוב לי בלב ואם את נשברת גם לי זה כואב כי את משלימה בי את מה שחסר אוספת אותי כשאני מתפורר הביטי אליי ותראי שאני חצוי וזאת את החצי השני באש ובמים אהיה לך חומה אתן את חי בשבילך נשמה ואין בעולם כזאת אהבה כמו אז בתנ"ך כמו אדם וחוה אני רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף לטוב ולרע אני המשיך לאהוב אמריא לשמים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף לטוב ולרע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמים החצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם אני רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף לטוב ולרע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם אני רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף בטוב וברע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף לטוב ולרע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמים אחצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם

למעלה