שיר של שאקירה

שיר של שאקירה

יש שיר שלמ שאקירה ששמעתי מלא פעמים ואנעינ לא מוצאת אותו שמעתי אותו ברמיקס עם עוד שיר שלה והוא בספרדית פעם אחת ששאלתי מישהו איך קוראים לשיר הוא אמר לי פמפורו ממפורו משהו בסגנון למישהו יש מושג איזה שיר זה?

ואי מורן את פשוט מלכה!

חבר שלי מחפש את השיר הזה ממש מלא זמן ולא יצא לי לשמוע את השיר אף פעם ולפני כמה ימים הוא שמע שוב את השיר ושאל את הדיג'י איך קוראים לשיר והוא שמע פמפו וחיפשנו ולא מצאנו. ועכשיו הוא מזה הופתע שהשמעתי לו את השיר. וואי ממש תודה :)

../images/Emo9.gifבכיףף מאמי דרך אגב...

יש לשיר עוד שני גרסאות אחת באנגלית ועוד אחת חדשה אז אם בא לך גם אותם אז אני יעלה לך אותם בכיף להורדה

shakira5

New member
פששש...כל הכבוד מורני'לה../images/Emo70.gif../images/Emo106.gif../images/Emo24.gif

shakira5

New member
האמת שפעם ראשונה שממש קשה לי לזהות..../images/Emo12.gif

בד"כ זה HDL אבל הפעם נראה לי שאת מדברת על Whenever Wherever... אם תוכלי לציין כמה פרטים כמו אם זה שיר ישן,להיט חדש,או אפילו תיאור של כמה מילים שחוזרות על עצמן,איך נראה הוידאו-קליפ אם יצא לך לראות וכ'ו זה מאוד יעזור
בכל אופן,נשמע שזה השיר Whenever Wherever... מקווה שתמצאי או שתצליחי להביא לנו פרטים נוספים אם זה לא הוא... תהני

12ShakirA12

New member
טוב, גמני מחפשת משהו../images/Emo3.gif

לפני איזה שבוע-שבועיים, שמעתי באחת החנויות בעזריאלי רמיקס נורא נורא יפה לשיר Beautiful Liar... ניסיתי למצוא אותו ולא הצלחתי
או שאולי לא חיפשתי טוב חחחחחחחחחחח אני אשמח אם תוכלו למצוא את הרמיקס הזה

shakira5

New member
חחח....אני מאמינה שחיפשת טובב......./images/Emo6.gif

אמממ....אם שמעת את זה בחנות,אז אני חושבת שזה היה רמיקס רשמי...אני אעלה לכאן בהמשך היום את הדיסק רמיקסים של ביוטיפול ליאר,ואולי תמצאי אותו שם....אם לא,נדבר במסנג'ר ונבחן אפשרויות שם ונמצא לך אותו...

12ShakirA12

New member
אה מעולה, תודה../images/Emo70.gif

אני אתחבר בערב... עוד מעט אני יוצאת לעזריאלי

למעלה